Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічна казка у Білоусівському ДНЗ «Зірочка»

Дата: 04.01.2018 08:58
Кількість переглядів: 4571

Новорічна казка у Білоусівському ДНЗ «Зірочка»
Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли  довкола панує добра магія і казка. Феєрія новоріччя, святість різдвяного  вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів  дитинства.


Новорічний ранок у дитячому садочку – це чарівне свято, на яке з  нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку і  сподіватися на щасливі зміни. В переддень нового року святковий  новорічний ранок відбувся у Білоусівському ДНЗ «Зірочка». В цей день  малята перетворилися на героїв відомих казок та мультфільмів, які дружно  боролися з чарами злої Снігової королеви , визволяли ялинку, Діда Мороза  та Снігуроньку. Багато веселих новорічних пісень, танців, ігор створювали  незабутню святкову атмосферу. Дітки-актори були центром уваги і сяяли  усмішками від гучних аплодисментів батьків та гостей. І, звичайно ж,
добро, сміливість та взаємодопомога подолали зло , ялинка засяяла вогнями,  а Дід Мороз подарував дітям іграшки та солодкі подарунки.  Святкування  Нового року в дитячому садочку пройшло весело, змістовно та цікаво. Всі  присутні отримали море насолоди та купу позитивних емоцій, додому  поверталися зі справжнім новорічним настроєм.   Колектив дошкільного закладу, батьки та вихованці щиро вдячні  депутату районної ради Звєрову Віталію Володимировичу, заступнику  директора ТОВ «Білоусівка» Бабенко Віталію Володимировичу за  карнавальний костюм Діда Мороза, іграшки та солодкі подарунки до Дня  Святого Миколая та Новорічних свят. Також дякуємо члену виконкому Дорошівської ОТГ Тряско Михайлу Михайловичу за допомогу в підготовці   до новорічного свята.
Нехай новорічні дива справдяться у кожній оселі.

Завідувач ДНЗ «Зірочка» Дроздова В.Г.


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.