Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прощальний бал для випускників ДНЗ "Малятко"

Дата: 25.05.2017 13:45
Кількість переглядів: 1375

Фото без опису 25 травня 2017 року в Дорошівському ДНЗ «Малятко» відбувся прощальний бал для випускників.

Так- так, справжній бал! Урочисте, яскраве подвір’я, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, теплі слова, розмаїття пісень і танців - все це створило справжню святкову атмосферу! Хвилюючим моментом було для випускників їх урочисте представлення - адже для них таке свято вперше. Вітальні слова звучали від вихователя-  НягуЛ.І. та помічника вихователя - Шпаргаленко Л.П., які стали для вихованців другими мамами, порадниками та друзями. 

Щиросердечно привітала випускників і вручила перші дипломи випускникам  завідувач закладу  - Міщенко О.О.  Також на  свято   до малечі, окрім батьків і рідних, завітав голова Дорошівської ОТГ Ігнатов Олександр Анатолійович  та із словами привітання   звернувся до маленьких випускників та їх батьків. Олександр Анатолійович  привітав малят  із їхнім першим у житті випускним, й побажав міцного здоров'я, щастя, радості, мирного неба, успіхів та удачі у навчанні, яке розпочнеться кроком у дорогу знань  з 1 вересня 2017 року.  Їхнім батькам - витримки та терпіння  і щоб батьківське плече було для дітей завжди опорою та оберегом. Та не сподіваним сюрпризом для дітей стали подаруночки з необхідним шкільним приладдям, які вручив кожному маленькому випускникові  голова Дорошівської ОТГ . ВІд імені батьківського комітету словами  вдячності за своїх дітей, за належне виховання та чудову дошкільну підготовку висловив Солощенко О.М. Свято дійсно вдалося, приємно було дивитися на дітей, очі яких горіли радістю. А батьки втирали сльози щастя спостерігаючи з любов’ю  за своїми принцами і принцесами.

     Бажаємо нашим випускникам, щасливої дороги в широкий світ, здійснення всіх їхніх мрій, і завжди залишатися такими веселими, розумними, кмітливими і артистичними.. Хай зустрічаються на їхньому  шляху тільки хороші люди.  Щасти Вам!

                                                                  Адміністрація ДНЗ. 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних