Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорошівка пишається призовими досягненнями нашої чоловічої волейбольної команди "Воля".

Дата: 23.02.2018 15:29
Кількість переглядів: 920

З метою подальшого розвитку й популяризації волейболу серед юнацтва, формування здорового способу життя, залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою й спортом, активізації фізкультурно-оздоровчої роботи в Дорошівці було створено волейбольну команду   під назвою «Воля».  

Крокувати сходинками до спортивного Олімпу  деякі спортсмени  розпочали ще у шкільному віці. Команда брала участь у сільських та районних змаганнях.  Спортивні досягнення  спортсмени демонстрували в усіх видах спорту. Про високий рівень підготовки спортсменів  цієї команди стало відомо за межами села Дорошівка. Головним тренером збірної  з волейболу є Коврига О.О.,  який є також вчителем Дорошівської ЗОШ. Серед спортивних здобутків не одноразові  призові місця  в сільських та районних змаганнях. 10 лютого 2018 відбулись змагання, які проводила  РФСО ″Колос″ серед чоловічих команд в місті Вознесенську , де наша команда «Воля» посіла призове місце, а вже 11 лютого була запрошена на ″Кубок чотирьох″ міста Вознесенськ, де також посіла одне з призових місць.

«Воля» стала гордістю села Дорошівка. Спортсмени часто відвідують навчальний заклад, що відкрив їм шлях у великий спорт, дав путівку в самостійне життя. Адже сходинки до спортивних вершин розпочиналися в них саме зі шкільного порога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.