Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання сільського голови Олександра Ігнатова з Днем Прапора та 26-тою річницею Незалежності України

Дата: 22.08.2017 23:58
Кількість переглядів: 1022

Шановна громадо! Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем Прапора, та з 26-тою річницею Незалежності України.Спільною перемогою багатьох поколінь українців, які боролися й гинули за нашу національну ідентичність і державну самостійність ми маємо власний колір на політичній карті світу. 26 років тому ми обрали собі самостійне майбутнє і це було правильне рішення.

Свято Незалежності для нас, українців є одним із найважливіших. Україна завжди прагнула бути вільною. Адже саме такими нас створив Бог. Але нажаль війна за Незалежність України все ще триває. Вічна пам”ять  героям, які полягли в боях за вільну, Незалежну Україну.

В цьому році ми, жителі с. Білоусівка та с. Дорошівка, обє”днались в одну громаду. І тепер ми маємо унікальну можливість самим будувати життя нашої громади і наше майбутнє. Але для цього нам потрібно свідомо відмовитись від нав”язаного нам десятиліттями кредо: «Моя хата з краю...»   ЦЕ НЕ ПРАВДА! МИ НЕ ТАКІ! Ми - одна сім”я, одна громада.  Ми будемо тримати наші вулиці чистими, ігрові майданчики цілими, а лісозахисні смуги з дубами, акацією та іншими деревами - не вирубаними. Тепер ми РАЗОМ будемо створювати комфорт в наших селах для себе та наших дітей. Я вірю, що наша громада стане квітучою, і всі трудолюбиві люди будуть жити заможно. Що наша молодь буде вести здоровий спосіб життя, займатись спортом та приймати активну участь у розбудові громади. Вірю що ми перестанемо заздрити та сваритись, а будемо насолоджуватись життям та спілкуванням один з одним. Вірю що освіта та медицина в нашій громаді буде на високому рівні, а комфорт життя буде постійно зростати. Але для всього цього нам потрібно працювати разом в одному напрямку.

Бажаю всім вам, дорогі моєму серцю, милі люди, щоб ваше здоров”я було міцним і ні одна хвороба не наближалась до вашої оселі. Щоб на ваших столах завжди був хліб і до хліба. Щоб ви кохали і були коханими. Щоб вас поважали діти і онуки і були вам вдячні, бо ви цього варті. Бажаю щоб мир Божий був в вашому серці і щоб радість витісняла смуток і біль. І найоголовне - щоб був мир в нашій Україні та Боже благословіння.

З днем народження Ненько Україна!

З святом вас шановна громада!

Слава Ісусу Христу!

Слава Україні!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних