Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гарні перспективи для розвитку молоді громади.

Дата: 23.10.2017 11:16
Кількість переглядів: 1591

17 жовтня в Доршівській ОТГ відбулася зустріч Голови Молодіжної колегії Миколаївської області  — Дениса Яковуника і Голови юр.департаменту МК — Ірини Романової з Головою  громади  — Олександром Ігнатовим, з приводу створення консультаційно-дорадчого органу при сільській раді. 

На зустрічі були присутні Грищенко Тамара Василівна — юрист сільської ради, Лобас Лілія Олександрівна — бухгалтер сільської ради, Горковська Тетяна Миколаївна — психолог ЗОШ, Волощин Юрій Сергійович — активіст молодіжного руху. 

Розглянули питання щодо правових норм створення Молодіжної колегії при Дорошівській громаді, поспілкувалися та переглянули у youtube акції що проводяться для молоді. Олександр Ігнатов наголосив, що його дуже цікавлять проблеми молоді і що у селі є певні ноу-хау у залученні молоді на акції і квести. Звісно ж, пройшлися з гостями  по Дорошівці з  екскурсію,  показавши будинок культури, бібліотеку, чудовий ліс, зони відпочинку   та багато чого іншого.

"Дуже приємно, що пан Ігнатов це перший Голова ОТГ, який активно підтримав нашу ідею щодо створення консультаційно-дорадчого органу.  Ми приїхали сюди з документами на основі яких існує МК і презентували діяльність консультаційно-дорадчого органу і які є перспективи. Ми розповіли, що є конкурс проектів/програм від Управління з питань молоді та туризму ОДА, що є дуже багато можливостей для розвитку молоді у селі, що потрібно об'єднувати зусилля і працювати разом. Координатором цієї зустрічі була Тетяна Ігнатова — представник активної частини молоді громади, помічник Голови МК, стипендіат Миколаївського міського голови. Дуже дякуємо за теплу, гостинну атмосферу і цікаву бесіду. Я сподіваюсь, що до кінця цього року на сесії сільської ради буде прийнято рішення щодо створення Молодіжної колегії при Дорошівській громаді" — розповів Денис Яковуник. 

То ж запрошуємо небайдужу та активну молодь Білоусівки та Дорошівки  до співпраці у створенні  діючої молодіжної  колегії, для розвитку та добробуту нашої ОТГ.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних