Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Білоусівка відсвяткувала день свого села.

Дата: 25.10.2017 11:57
Кількість переглядів: 1228

«І хлібом, і цвітом, і прадідом-дідом.  Гріє душу село,   моє рідне село! …»

Фото без опису Чарівна дівчина - осінь огорнула землю різнобарвними кольорами , подарувала щедрі врожаї та підвела підсумки сільськогосподарської праці. Тепер для жителів українських сіл настав час відпочити та повеселитися . А тут якраз  в нагоді таке свято, як День села.  Вже багато сіл відзначили  свої іменини, настала черга святкувати і Білоусівці.

       Щорічно, за традицією, у жовтні  білоусівці  відзначають День села. Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька.

         Білоусівка – це мальовниче село з добрими роботящими людьми , котрі  пишаються  своїм рідним селом , вірять у світле майбутнє , та мріють  лише про  добро, мир, щастя та злагоду.  А такі мрії завжди збуваються . Ось, саме так, здійснилося бажання  білоусівців   про ігрові майданчики для наймолодших жителів  села. Якраз , напередодні   свята ,сільською радою було придбано  та встановлено два чудових яскравих  ігрових майданчики в ДНЗ «Зірочка» та  сільському парку . Саме  з цієї роботи  розпочалася  підготовка   до  святкування  Дня села. 

       Білоусівці активно включилися  до підготовчого процесу . Виникло багато цікавих ідей та задумів, котрі були втілені в життя  завдяки  спонсорській допомозі ТОВ«Белоусовка»  В.В. Зверова  та В. М. Дятлова.  

       Гарно потрудилися працівники сільської ради , соціальної сфери  та жителі села.   Було прибрано   та прикрашено  територію парку ,  сільської ради та будинку культури.

        В обідню пору, біля будинку культури, зібралися місцеві жителі та гості від старого до малого. Свято розпочалося із розважальної програми.  Всі бажаючі мали змогу взяти участь в змаганнях, де переможці отримували цікаві подарунки.  Сподобалася  білоусівцям безпрограшна лотерея  з цікавими призами.

       Урочиста частина свята відбулася у приміщенні Будинку культури.

       До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно. Адже таке дійство у селян буває практично раз на рік. Із теплими словами до своїх односельців звернувся сільський голова Ігнатов Олександр Анатолійович. Вітаючи односельчан зі святом, Олександр Анатолійович, подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

       Сільський голова  та ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Згадали  та вручили подарунки тим  хто народився цього річ в селі,  найстаршим жителям, ювілярам та парам, які відзначили срібне весілля.  Було визначено та нагороджено подарунками господарів охайних  квітучих садиб. За активну життєву позицію та небайдужість до проблем села  подяками  від сільської ради було нагороджено  В.М. Дятлова , В.В.Зверова, А.А.Фолкуян, В.В. Бабенка, О.В.Сліпченка, А.І.Новіцького, Л.А.Хайло та колективи соціальної сфери села.

       З привітаннями виступили вихованці Білоусівського ДНЗ «Зірочка» та завідувач Дроздова В. Г.. Від ансамблю художньої самодіяльності та веселих жартівливих пісень ноги самі пускалися в танець. А цікаві мініатюри не залишили байдужими всіх глядачів. Всі дитячі танцювальні номери супроводжувалися нескінченними оплесками.

Фото без опису   Фото без опису

       Веселим та активним дійством стала ярмарка солодощів, випечених завзятими  небайдужими господинями нашого села Фолкуян С. В., Лобас Л.О., Куделя О.І., Слободян Т.С., Ратушняк А.О., Крючкова І.П.,Пергат  А.В. Всі бажаючі із задоволенням  та вдячністю смакували рогаликами, кексами, чудовими тортами, короваєм, булочками тощо.

        Облаштовані із сільським колоритом фотозони до вечора не залишалися  без уваги  учасників свята.

Фото без опису             Фото без опису

        Окрім концерту гості та жителі села Білоусівки  могли пригоститися смачними українськими стравами, які з любов’ю готували Чиркова Н. С.,  Пузік Г. Л.  та Пронтенко В.Ф.   Скуштувати таку смакоту  назбиралося чимало охочих.

Фото без опису

       Від імені всіх жителів села та гостей, висловлюємо щиру подяку     В.В. Зверову  та    В. М. Дятлову , колективу  ТОВ «Белоусовка»,  за те, що допомогли організувати свято на такому високому рівні  та надали велику фінансову та матеріальну допомогу.

       Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в  Білоусівку.  Хочеться вірити, що  таке свято стане доброю традицією і в наступні роки, буде щирою фінансова підтримка від меценатів і творча – від людей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних