Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект рішення №1-19 «Проєкти рішень ХХVI сесії 18.10.2023 року»

Кількість переглядів: 65
Скликання: 8 скликання
Сесія: XXVI сесія (18.10.2023)
Тип документу: Проект рішення
Дата: 07.10.2023
Номер документу: 1-19
Назва документу: Проєкти рішень ХХVI сесії 18.10.2023 року
Прикріплені файли:

1. Про затрвердження порядку денного ХХVI сесії 8 скликання Дорошівської сільської ради.

2. Про виконання бюджету Дорошівської сільської територіальної громади, розгляд фінансової звітності та консолідованої звітності за 9 місяців 2023 року по Дорошівській сільській територіальній громаді.

Пояснювальна записка до звіту 

Додаток 1      Додаток 2      Додаток 3      Додаток 4

3. Про внесення змін до бюджету Дорошівської сільської територіальної громади на 2023рік (код 1452000000).

4. Про продовження дії Плану соціально-економічного розвитку Дорошівської сільської ради на 2024 рік.

5. Про приймання комплекту методик для проведення комплексної оцінки розвитку дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивноресурсних центрах у комунальну власність Дорошівської сільської ради.

6. Про отримання, комплектування збереження підручників і учбовометодичної, художньої літератури для закладів загальної середньої освіти Дорошівської сільської ради.

7. Про затвердження Актів приймання-передачі гуманітарної та міжнародної технічної допомоги.

8. Про затвердження Актів списання гуманітарної допомоги.

9. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель закладів здоров’я та соціальної допомоги на території населеного пункту село  Щербані.

10. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки до договору оренди землі від 23 травня 2017 року без номеру з ТОВ «АГРОВІТА-2015»

11. «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг (КВЦПЗД 09,01) на території Дорошівської сільської ради

12. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок в населеному пункті  село Білоусівка  Вознесенського району Миколаївської області

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж та надання у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину України: Котляру В.В.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж та надання у власність земельних ділянок (невитребувані частки (паю))  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянці України Герасименко Е.М.

15. Про передачу земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі термінам на 10 років громадянці Ройченко В.М.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки  в оренду громадянам України: Чуприні О.А., Кольц Н.Б., Барбакар М.Г.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної  ділянки, яка перебуває у користуванні на умовах оренди фізичної особи Демянченка В.І.

18. Про внесення змін до рішення №13 від 08.03.2023р «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянам України: Ставіло А.С., Ставіло П.М., Спанатій С.М.»

19. Про затвердження програми підвищення стійкості Дорошівської сільської територіальної громади до кризових ситуацій, викликаних припиненням надання чи погіршенням якості важливих для її життєдіяльності послуг або припиненням здійснення життєво важливих функцій,
на 2023 – 2025 роки

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних