Дорошівська сільська територіальна громада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

01 Березня, 2023 р., 12:26
Головне бажання кожного українця – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нового підрозділу «Червона калина». До лав бригади вже увійшли герої, які брали участь у боях на Донеччині й Луганщині, обороняли Київ.
27 Лютого, 2023 р., 17:37
До уваги організацій та груп осіб з інвалідністю! Фонд Abilis, Фінляндія у 2023 році буде надавати грантову підтримку організаціям осіб з інвалідністю в Україні. Фонд пропонує 2 види грантів – короткостроковий до 5000 евро (до 6 міс.) та довгостроковий до 10000 євро (до 8 міс). Гранти надаватимуться у рамках тематичної програми «Резильєнтність осіб з інвалідністю в умовах кризи». Основними умовами для подачі заявки на грант є: · Заявником є організація осіб з інвалідністю: більше 51% членів правління та більше 50% членів організації є особами з інвалідністю. · Проект повинен відповідати змісту тематичної програми. · Проект повинен враховувати реальну ситуацію в Україні. За подальшою інформацію звертайтеся до фасилітатора фонду Abilis в Україні Голови організації «Паросток» пані Ірини Саранчі isarancha@gmail.com, +380677831061 або до головного офісу у Фінляндії olesia.lyndova@abilis.fi Фонд Abilis – фінський фонд, заснований у 1998 році особами з інвалідністю. Його метою є підтримка діяльності організацій осіб з інвалідністю, сприяння захисту прав людини, рівності та можливостей до незалежного життя в країнах, що розвиваються. www.abilis.fi
24 Лютого, 2023 р., 11:00
Окупанте, буря насувається. Час повертати своє
24 Лютого, 2023 р., 08:58
Головне бажання кожного українця – Перемога.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.