Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Створення надійних гарантій безпечної життєдіяльності людей.

Дата: 26.01.2018 09:41
Кількість переглядів: 899

25 січня голова Дорошівської ОТГ Олександр Ігнатов прийняв участь в зборах керівного складу місцевих органів виконавчої влади , органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій Миколаївської області.

Проведені протягом 2017 року  заходи дозволили удосконалити рівень готовності органів управління і сил цивільного захисту області та сприяли створенню надійних гарантій безпечної життєдіяльності людей, досягненню достатнього рівня захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, запобіганню їх виникнення та забезпеченню реальної готовності до реагування на них як у мирний час, так і в умовах особливого періоду, що було підтверджено в ході контрольної перевірки комісією ДСНС України.

Основні зусилля облдержадміністрації в сфері цивільного захисту були  зосереджені на:

-забезпеченні готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту всіх рівнів до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації їх наслідків, захисту населення і територій, забезпеченні організованого переведення області з функціонування у мирний час на роботу в умовах особливого періоду;

-плануванні і проведенні ефективних попереджувальних заходів цивільного захисту з метою забезпечення техногенної та пожежної безпеки, досягненні прийнятних рівнів ризику виникнення надзвичайних ситуацій та зменшенні людських і матеріальних втрат;

-виконанні державних, регіональних і місцевих програм щодо зменшення загрози та запобігання виникненню можливих надзвичайних ситуацій і мінімізації їх наслідків, а також забезпеченні пожежної безпеки.

Незважаючи на зусилля органів управління цивільного захисту області стан техногенно-екологічної обстановки з року в рік залишається стабільно напруженим, про що свідчить статистика виникнення надзвичайних ситуацій та подій.

Максим Грицаєнко, начальник ГУ ДСНС у Миколаївській області довів до відома усіх присутніх інформацію щодо підсумків роботи органів управління та сил цивільного захисту області щодо реалізації державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, запобігання та реагування на них у 2017 році.  (джерело інформації сайт Миколаївської ОДА)

Також із доповідями виступили: Петро Камінський, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, Олена Удовиченко, в.о. директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Павло Георгієв, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації та Сергій Самоуков,  голова Очаківської райдержадміністрації.

На завершення заступник голови ОДА  Валентин Гайдаржи зазначив про налагодження співпраці між усіма відомствами та службами, і важливості роботи в даному напряму. «У процесі ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій виникає чимало проблемних питань, однак всі вони вирішуються оперативно завдяки чітко налагодженій співпраці між усіма службами та відомствами. У процесі вдосконалення та розвитку меж немає, тому ми не зупинятимемося на досягнутому позитивному рівні, а продовжуватимемо роботу в цьому напрямку, адже головне – не допустити травмування та загибелі громадян і вберегти матеріальні надбання на теренах нашої області», - відмітив заступник голови ОДА.

За результатами розглянутих питань та обговорення проблемних аспектів роботи було прийнято низку рішень та визначено основні завдання на 2018 рік.

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних