Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускний вечір Білоусівської ЗОШ

Дата: 27.06.2017 09:58
Кількість переглядів: 951

Школо, прощавай!

 

Загорілися у небі зірочки –

То в родинах з’явилися  діточки.

Тож у новій об’єднаній громаді

Хай Білоусівка цвіте у зорепаді!

    Саме із таким епіграфом 23 червня відбувся випускний вечір, під час якого випускники Білоусівської загальноосвітньої школи попрощалися із рідною школою, вчителями та отримали атестати про загальну середню освіту. Свято відбулося у стінах будинку культури, щоб зала змогла умістити усіх бажаючих.

  На фоні зоряного неба директор школи Богдан І.Б. та заступник Дрозд Н.В. пригадали, як узимку 2000 року у родинах щасливих білоусівців з’явилися маленькі хлопчики та дівчатка.  За народною традицією саме народження дитини віщують зірки. Із космічною швидкістю пролетіли роки. Згодом наші маленькі зірочки перетворились у яскраві і прекрасні зорі,  які прийшли у перший клас Білоусівської школи у 2006 році. 11 років тому, несміливих першачків завели до школи одинадцятикласники.  І ось на сцену запрошуються випускники 2007 року. Вони отримали почесну місію – вивести зі школи випускників 2017 року: Богдана Володимира, Івановського Аркадія, Харченко Діану.

   Дійсно, 11 шкільних років – це як окрема планета учнівського життя. З відстані Часу, як з відстані у просторі, вона маленька і беззахисна. Оглядаючи океан своїх відчуттів, учні пізнають здивування від першого відкриття, задоволення від першої перемоги. Саме про це нагадали випускникам ведучі: Звєкова Н.О., вчитель української мови і літератури,  і Дрозд Ю.А., вчитель фізики та інформатики. Адже 11 років – це час. І чого у наших випускників тільки не було. Який довгий шлях був до їхнього атестату… Клас за класом перегорталися сторінки шкільного життя у відеопрезентації, нагадуючи найяскравіші моменти шкільного життя.

  Вручення атестатів, пов’язування стрічок і багато-багато побажань: першим з теплим вітальним словом виступив голова Дорошівської об’єднаної громади Ігнатов Олександр Анатолійович, потім перша вчителька Багрін Ж.Л., класний керівник Кадацька І.В., директор будинку культури Співак Л.О., заслухано вітальну телеграму від наймолодших учнів і, звичайно, поздоровлення від батьків, бо немає нічого важливішого за батьківське благословіння.

  Дорогі випускники! Чи усвідомлюєте ви, що дійсно шкільні роки скінчилися?  Хочеться вірити, що школа подарувала вам найкращі спогади до світлих мрій. Хай ваша зірка удачі ніколи не згасає!

                                                     Дрозд Н.В., заступник директора

з НВР Білоусівської ЗОШФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних