Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання сільського голови Олександра Ігнатова з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2018 10:41
Кількість переглядів: 882

Шановні мешканці Дорошівської ОТГ! Щиро вітаю усіх вас з Днем Cоборності України!Українці протягом століть мріяли про незалежну єдину соборну державу, про те, щоб усі етнічні землі, в різні часи поділені між різними імперіями, нарешті об’єдналися в єдине ціле. Реалізувати це об’єднання вдалося під час національної революції 1917-1921 років, коли на уламках Російської та Австро-Угорської імперій утворилися дві незалежні держави – Українська Народна Республіка і Західно – Українська Народна республіка.Саме Акт злуки цих двох держав, урочисто проголошений 22 січня 1919 року в Києві на Софійському майдані, ми вшановуємо як День Соборності України.

Тема соборності, єдності нашого народу актуальна як ніколи. Протягом останніх років десятки тисяч воїнів, сотні тисяч волонтерів, мільйони й мільйони громадян піднялися на захист єдності й територіальної цілісності України. Ще ніколи День Соборності не був таким великим, вистражданим і заслуженим святом, як в останні роки.Події на сході нашої держави підтверджують, що і сьогодні наш північний сусід ніяк не бажає аби ми жили в єдиній соборній європейській Українській державі. Проте жодна сила не розколе українців на ворогуючі табори, бо саме «соборність» означає добровільне єднання людей на засадах свободи, демократії та взаємоповаги.  Шановні земляки!Дозвольте побажати усім вам здоров’я та благополуччя, миру й добробуту, мудрості і чуття єдиної родини та Божого благословіння.З Днем Соборності! Слава Ісусу Христу! Слава Україні!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних