Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування 8 Березня у Білоусівському ДНЗ «Зірочка»

Дата: 16.03.2018 11:15
Кількість переглядів: 1027

Нарешті , після холодної  зими, настав  довгоочікуваний  березень – пора дзвінких краплинок , веселого вітерцю та   перших квітів, зігрітих яскравими сонячними променями.  Разом з ним завітало до нас свято весни, надії, краси та любові – Міжнародний жіночий день 8 Березня.  

Вихованці Білоусівського ДНЗ «Зірочка» з  нетерпінням чекали на свято та  старанно готувалися до нього: своїми руками готували вітальні листівки,  вивчали вірші, танці, інсценівки щоб привітати своїх   найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь ,бабусь, сестричок.  

                  Святковий  захід  в дошкільному закладі відбувся  7 березня. В цей день у дитячий садок завітало багато гостей. Їх, у яскраво  прикрашеній груповій  кімнаті, зустрічали  радісні  діти, які  перетворилися на маленьких творців добра і краси.  Мами зачудовано вгадували свої портрети, розглядали виставку малюнків  «Мама – весна»  де дітки за допомогою олівців та фарб  відтворили свої  почуття та уявлення про сім ‘ю ,весну, життя  та радість. Під час виступів  вихованці дивували дорослих своїми дзвінкими і радісними голосочками,   майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом. Частівки та  гуморески додавали веселого настрою, а ліричні пісні, «Танок з серцями», яким діти висловили свою любов,  бажання завжди оберігати    мамине  серце,   розчулили   присутніх до сліз.

Багато ніжних , добрих слів, сердечних побажань  прозвучало в цей день. Зі святковим  привітанням завітав на свято  сільський голова Ігнатов О.А.  Олександр  Анатолійович  висловив   щирий захват красою  та чарівністю  жінок,   побажав всім  здоров’я, миру, радості та благополуччя.

Мами та бабусі були щиро вражені привітаннями,талановитими виступами своїх дітей, доброзичливою атмосферою свята. А  діти раділи тому, що  змогли подарувати ще одну краплинку радості та щастя своїм рідним.

                                                                                   Завідувач ДНЗ «Зірочка»     Дроздова В.Г.

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних