День Поля на присадибній ділянці клієнтів проекту UHBDP Віктора Тьосса та Тамари Грищенко в селі Дорошівка.
Як посадити озимий часник і отримати хороший врожай. Про це 21 жовтня змогли дізнатися клієнти Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва під час Дня поля, на присадибній ділянці теж клієнтів проекту Віктора Тьосса та Тамари Грищенко в селі Дорошівка. Такий практичний семінар для жителів нашого села проводиться не вперше.
«Багато людей бажають навчитися вирощувати часник, я дуже радий, що сьогодні тут Сергій Марчук, робота і успіхи якого надихають. Такі люди дають енергію працювати, демонструють, що своєю власною працею можна досягти результатів при наявності й невеликих фінансових ресурсів,» - привітав учасників Дня поля менеджер Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Дмитро Ніколаєв і побажав всім застосувати з користю отримані знання і досягти відмінного результату в наступних сезонах.
Володимир Грищенко, сільгоспвиробник зі Світловодська, продемонстрував роботу своєї сівалки для часнику, а Сергій Марчук, фермер з Одеської області, поділився досвідом та детально розповів про те, як вирощувати гострий продукт. За словами Сергія, часник - культура, яка потребує великої уваги. В учасників Дня поля було багато питань: як висаджувати та зрошувати? Як удобрювати та захищати? Коли збирати? На всі питання, по можливості, відповіли учасники проекту.