Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

UHBDP робить подарунки фермерам до нового сезону. Не пропустіть сезон весняних знижок!

Дата: 23.02.2018 15:03
Кількість переглядів: 948

UHBDP робить подарунки фермерам до нового сезону. Не пропустіть сезон весняних знижок! 30-відсоткову знижку на посадковий матеріал «Clаuse» отримала група виробників овочів з с. Дорошівка Миколаївської області завдяки програмі Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Е-ваучер. Це сталося 22 лютого в магазині компанії «Владам-Юг» на вул. Рюміна, 14, у Миколаєві.

Програма Е-ваучер - це унікальна пропозиція для фермерів Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей. При купівлі насіння, органічних добрив, крапельної трубки, вощини, а також замовленні аналізу ґрунту, рослин і придбанні інших послуг сільгоспвиробник отримує знижку від 25 до 50 відсотків. Кожен фермер може скористатися Е-ваучером один раз на рік. Для групи виробників умови програми Е-ваучер більш привабливі - сума знижки значно вище. Ви теж можете купувати товари та послуги та при цьому економити свої кошти. Як - читайте тут.

Дорошовська група - це неофіційне об'єднання виробників. Так називають 12 фермерських сімей, які об'єдналися 2 роки тому навколо лідера - Тамари Грищенко. Перший досвід спільного вирощування та реалізації товару оптовими партіями без посередників і за вищими цінами у групи був у 2016 році. Починали з часнику, потім переорієнтувалися на солодкий перець. Цього року група знову робить ставку на часник, але не відмовляється від вирощування овочів відкритого ґрунту: огірків, томатів, солодкого перцю.

- Програма Е-ваучер - це величезна підмога для всіх нас, і ми дуже вдячні й проекту UHBDP, й компанії «Владам-юг». Початок нового сезону, і значні кошти необхідно направити на придбання крапельної трубки, засобів захисту рослин та інше, - каже Тамара Грищенко. - А ми ще плануємо купити машину для збору часнику. Одна з переваг роботи спільно в тому, що ми можемо зробити спільну покупку. Ця машина потрібна один раз на рік, і купувати її для одного господарства – нерентабельно і недоцільно.

Робота в групі так надихнула дорошівців, що вони мають намір офіційно зареєструвати сільськогосподарський обслуговуючий кооператив. Група відкрита, всі бажаючі можуть долучитися та зайнятися спільним вирощуванням. У планах Дорошівської групи будівництво тепличного комплексу: виробництво овочів закритого ґрунту - більш прибутковий бізнес. Дорошівці як першопрохідці розраховують на активну підтримку не тільки з боку проектів міжнародної технічної допомоги, а й з боку місцевої влади.

Хочете об'єднатися зі своїми сусідами або друзями для спільного вирощування, але не знаєте як? Фахівці UHBDP вам допоможуть, телефонуйте в контакт-центр проекту 0 800 500 184 (дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів безкоштовні).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних