Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з директором Вознесенського міськрайонного центру зайнятості

Дата: 10.04.2018 17:12
Кількість переглядів: 847

Сьогодні, 10 квітня,  директор Вознесенського міськрайонного центру зайнятості Ірина Ларченко з робочим візитом завітала до  Дорошівської ОТГ.  

Значно активізувався процес створення об’єднаних територіальних громад у Вознесенському районі в ході якого вони отримали управлінську, ресурсну, а головне фінансову незалежність. Досить активно в цьому напрямі працюють активісти Дорошівської громади в якій продовжується створення нових структурних підрозділів. Так 4 квітня у будівлі сільської ради відбулась нарада робочої групи для розроблення Положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської сільської ради та розроблення структури вказаного відділу, який передбачає створення 6 нових робочих місць.

    В ході зустрічі з Дорошівським сільським головою Олександром Ігнатовим, Ірина Ларченко поінформувала про послуги та всі наявні можливості державної служби зайнятості, акцентувала увагу голови на створенні нових робочих місць на території Дорошівської ОТГ, звернулась до голови з пропозицією активізувати співпрацю щодо організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, організації професійного навчання та підвищення кваліфікації мешканців громади, у тому числі і за сприянням державної служби зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.