Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведення екомарафону в с. Білоусівка Дорошівської ОТГ

Дата: 26.04.2018 10:13
Кількість переглядів: 990

Багато з того, що нас оточує залежить від нас самих. Чисті  вулиці і парки, території наших будинків – це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.  І тому теплого сонячного  дня  21 квітня 2018 року в селі Білоусівка Дорошівської  ОТГ стартував захід «Екологічний марафон». Цей день видався напрочуд теплим, сонячним, по – дійсному весняним.

  В рамках проведення екологічного суботника були  проведені заходи із забезпечення чистоти, порядку та благоустрою територій прилеглих до будівель та приміщень об’єктів соціальної сфери села.           

       У наведенні належного санітарного стану взяли участь  працівники сільської ради, школи, будинку культури, дитячого садка, учні  школи, молодь, мешканці села.  Спільними зусиллями було побілено бордюри та дерева біля прилеглих територій  об’єктів  соціальної сфери села, приведені до ладу квітники.

       В сільському парку біля дитячого майданчика упорядковано прилеглу територію та  проведено облаштування   дитячого майданчика а саме:

  • Встановлено та розфарбовано в яскраві кольори шини ;
  • Зроблені та встановлені клумби;
  • Естетично оформлено виробами, які зробили своїми руками  жителі села;
  • Побілені дерева тощо.

Завдяки небайдужим жителям села, приватним підприємцям, працівникам Білоусівської  школи були зібрані кошти в сумі 1300 грн. на які придбано різноманітну кольорову фарбу, вапно, щіточки завдяки чому наш новий майданчик засяяв яскравими кольорами.

     Отже, спільними зусиллями мешканці Білоусівки причепурили рідне село та показали своїм прикладом підростаючому поколінню, як потрібно любити своє село. Адже любов до своєї Батьківщини починається з порогу рідної домівки, з просторів села, в якому народився, виріс та живеш понині.

      «Екологічний марафон» триватиме протягом травня місяця, просимо всіх жителів  долучитися до благоустрою прибудинкових територій та вулиць села. Давайте будемо поважати один одного і утримувати своє рідне село у чистоті та порядку.

      Дякуємо всім хто прийняв активну участь у проведенні екологічного марафону!

     Висловлюємо подяку: Бондаренко У.М., Пітель Л.П., Сисіній Т.І., Гузь Н.В.,

Янзик Г.Й.,Волошину І А., Кадацькій Г.М., Котляр І.О., Сліпченко О.А., Малому О.В., Янковському В.П., Фаріна О.О., Кожухар О.О., Уткіній О.М., Бабенко В.В., Кирток В, приватним підприємцям Усатій Л.М., Крючковій І.П., Бойко К.В., педагогічним та технічним працівникам Білоусівської ЗОШ та працівникам Білоусівського ФАП, за надані кошти для придбання матеріалів; Тістол А.І., Лопацькому О., Урбановичу В.І, Удові О.В, Пекері В.М, Сорохану В.,  Білому В.І, Білому М.І, Янковському А.А,  Докієнко Н.Л,  Жуковцю В.О, Волошину О.О, Воробйову М.В., за надані шини для благоустрою майданчика.

Особлива подяка мешканці села Грузь Н.В., яка за вланою ініціативою розмалювала зупинку громадського транспорту у центрі села.

Заступник сільського голови    

Котляр О.В.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних