Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перша річниця Дорошівської ОТГ.

Дата: 13.06.2018 09:25
Кількість переглядів: 863

У перший червневий день іменинницею була  Дорошівська громада, яка об’єднала в одну родину два села - Дорошівку та Білоусівку.  Спільне святкування першої річниці   – важлива і хвилююча подія в житті кожного з жителів громади  – свідчення єдності та злагоди. 

                                                  З народженням, громадо, будь щаслива!!!                                                                                                                                 На Україні вільній, на просторі,

                                                                 Де вітер бавиться у колосковім морі,

                                                                Де мудрий Буг пливе між берегами,

                                                                З’єднались села – звилися думками.

                                                                Сплелися у вінок, в одну Громаду,

                                                                Зростати плідно цьому зелен-саду!

        Символом свята обрали ромашку -  квітку сили, стійкості та краси. Як пелюстки ромашки, сплелися в одну міцну квітку всі сфери життя нашої громади: освіта, охорона здоров’я, культура, підприємці, аграрії, соціальний захист, ветеранські організації. Завдяки їх спільній праці, не зважаючи на труднощі та перешкоди,  Дорошівська ОТГ довела свою життєздатність та дієвість.

       В кожній громаді є свої звичаї та традиції. Першою традицією нашої громади стало відзначення її Дня народження.

        Всі учасники заходу мали змогу відчути себе частинкою ромашкового поля, завдяки емблемам, які виготовили вихованці дитячих садків та учні шкіл.

        З привітаннями та подарунками на свято завітали почесні гості - «хрещені батьки» нашої  громади, які турбуються та дбають про неї з часу її створення: депутати Миколаївської обласної ради - Ташлик Г.В. та Терещенко О.К., директор заводу буд.матеріалів - Ніколаєнко В.О., зам.директора Олександрівського КЗ - Кучер О.Б., експерт центру розвитку місцевого самоврядування - Дурман М.О..  Тепло привітали присутніх і сільський голова  Прибужанівської громади  - Тараненко О.А. та представники Бузької ОТГ. Всі гості побажали, щоб це свято принесло в домівки кожного жителя громади радість, тепло та затишок.

        До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Наша громада  дуже багата на таланти, тому спільний концерт двох сіл був яскравим та незабутнім. Тішили око глядачів  запальні танці, гумористичні сценки, додавали настрою гарні пісні.

        Сільський голова Олександр Ігнатов, який власне, і був натхненником святкового дійства, привітав присутніх зі святом. Пісня, яку заспівали  Олександр Анатолійович разом з дружиною Наталею, поселила в серцях людей віру й надію, в те, що незгоди і буревії обминуть нас та все буде добре.

        Цікавинкою став промо-ролик до першої річниці громади.  Глядачі мали змогу побачити краєвиди рідної землі та знову закохатися в них, послухати відгуки жителів про позитивні зміни, які сталися протягом року.

        Приємно відзначити, що у святкуванні взяли участь жителі громади всіх вікових категорій. Для малечі – свої атракціони: веселі гірки, батути, цікаві конкурси, вікторини, яскравий аквагрим та інші розваги. Дорослі мали змогу поспілкуватися, потанцювати, заспівати українських пісень. Всі учасники свята із задоволенням пригощалися українськими народними стравами – наваристою юшкою, козацьким Кулішем, смачними пиріжками, запашним узваром, хрумкими огірочками.

        Після такого грандіозного свята жителі сіл Дорошівки та Білоусівки відчули себе однією великою, дружною, міцною родиною. Дійсно, спільні свята зближують та залишаються у серцях кожного жителя громади. Сподіваємося, що кожен момент нашого життя ми переживатимемо спільно та злагоджено.

        Зі святом тебе, наша рідна Дорошівська громадо!

Прес-служба Дорошівської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних