Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День знань та першого дзвоника у Дорошівській школі.

Дата: 10.09.2018 11:02
Кількість переглядів: 788

Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків і одинадцятикласників Перший дзвоник 2018 року — особлива подія, бо для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів одинадцятого класу цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2019 року.

Перший дзвоник - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. День знань цього року пройшов організовано та злагоджено під назвою «Країна дитячих мрій». Директор школи Любов Василівна Кузнєцова відкрила святкову лінійку та привітала всіх з чудовим святом, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Любов Василівна вручила Похвальні грамоти за високі досягнення Бурядник Юлії, Мустяці Анастасії та Чернявській Валерії. Урочистий захід відвідали Ігнатов О.А., голова Дорошівської ОТГ та Дрозд Н.В., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської сільської ради, які у своїх виступах вітали дітей та вчителів з радісним та світлим святом початку нового навчального сезону,а також подарували від LEGO Foundation - набори LEGO «6 цеглинок». З привітаннями та подарунками першачкам завітав Куркотілов О.П., заступник директора ПРАТ "АКЗ" (Олександрівського цегельного заводу), який вручив "Перший портфелик" зі шкільним приладдям. Серед особливостей цього року є те, що саме у цьому новому навчальному році наші першокласники йдуть до Нової української школи – безмежної Країни дитячих мрій , доброти, сміху, радості , безтурботного щастя із мріями казковими та веселими пригодами. Саме тому по-особливому тепло вітали найменших учасників освітнього процесу – наших першокласників. Родзинкою свята став патріотичний флешмоб, в якому прийняли участь учні старшої школи та наші першокласники. Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.