Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЯКУЄМО ЗА ПОДАРУНОК

Дата: 29.10.2018 10:47
Кількість переглядів: 654

Один із викликів реформи сучасної освіти і культури — це якісне матеріально-технічне забезпечення, яке потребує залучення додаткових коштів. Але реформа повинна бути підтримана значним фінансовим ресурсом для старту.

      Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської сільської ради  є наймолодшим у Вознесенському районі, тому його матеріально-технічна база знаходиться ще на етапі формування.  Працівники відділу активно використовують інструменти інтеграції із сервісами Інтернету.

Намагаємося,  перш за все, докласти зусиль, щоб заклади  освіти і культури у громаді відповідали вимогам часу, вчасно отримували методичну допомогу.

Експериментально встановлено, що при усному викладі матеріалу за хвилину слухач сприймає і здатний обробити до однієї тисячі умовних одиниць інформації, а при «підключенні» органів зору до 100 тисяч таких одиниць. Тому абсолютно очевидна висока ефективність використання мультимедійних засобів, основа яких – зорове та слухове сприйняття матеріалу. Для цього потрібні не тільки комп'ютер, але і засоби проектування мультимедійних проектів на великі екрани - мультимедійні проектори. Це забезпечує динаміку зображення, різні кольори об'єктів та звуковий супровід зображення. З їхньою допомогою можна проектувати зображення від комп'ютера, відеомагнітофона, телевізора на великі екрани.

   Сьогодні мультимедійний проектор є незамінним при проведенні секційних занять, нарад, семінарів, конференцій тощо. Використання мультимедійного супроводу під час проведення масових заходів істотно покращує сприйняття і осмислення питань, що розглядаються, створює більш комфортні умови.

  У нашій державі за нинішньої ситуації досить важливо мати підтримку і допомогу від небайдужих до освіти і культури людей. Вирішити проблеми допомагають наші спонсори, наші благодійники. Працівники відділу ОКМС Дорошівської с/р вдячні Білому Сергію Анатолійовичу,  директору   ПРАТ АКЗ та його заступнику Кучеру Олександру Борисовичу. Це люди, яких судять не за словами, а за вчинками. 19.10.2018 р. вони вручили нашому відділу мультимедійний проектор, який так потрібний нам у роботі.

    Для нас дуже важлива підтримка наших меценатів, адже їх увага і небайдужість дають нам можливість постійно вдосконалюватися, знаючи, що у нас є надійна підтримка і допомога. Бажаємо нашим спонсорам, благодійникам, меценатам здоров’я, миру, злагоди й достатку, все задумане вами нехай збудеться.  

                                                                    Н.В. Дрозд, начальник відділу ОКМС Дорошівської с/р

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних