Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Постійне фахове зростання педагогів — вимога сучасності

Дата: 19.11.2018 09:56
Кількість переглядів: 709

07 листопада 2018 року  відповідно до плану роботи Методичної ради ММЦ відділу ОКМС Дорошівської с/р  у ЗДО «Малятко»  відбувся  семінар для педагогів    дошкільних закладів на тему: «Перспективний педагогічний досвід та його впровадження в практику роботи педагогічних працівників закладів дошкільної освіти».

            Під час теоретичної частини  семінару  вихователі  мали змогу обмінятися думками про  своє бачення шляхів оновлення освітнього процесу в ЗДО, створення  умов, що сприяють постійному підвищенню фахового та методичного  рівня педагогів.  Спільно прийшли до висновку, що розвиток дошкільного  закладу неможливий без нових ідей, підходів, моделей, педагогічних технологій. Організовуючи освітній процес та взаємодію з вихованцями, педагог має досконало володіти фаховими методиками, знати вікові психологічні особливості дітей, уміти аналізувати проблеми і на основі цього аналізу вносити корективи в педагогічний процес, досягати запланованих результатів.

    Під час  презентації інноваційних майстерень вихователь Войтенко Оксана Володимирівна  поділилась з колегами  своїм досвідом розвитку математичних здібностей у дітей   за методикою Дж. Куїзенера.

  Під час заняття в середній групі, педагоги  мали змогу ознайомитись з методикою  розвитку мовлення  та логічного мислення  З.Дьєнеша, яку використовує в своїй роботі  вихователь Нягу Любов Іванівна. 

  Вихователь Олійник О.І. поділилася з колегами   інформацією, здобутою під час обласної педагогічної майстерні «За крок до Нової української школи».   

  Учасникам  семінару  були надані методичні рекомендації по втіленню нових  технологій в практику роботи дошкільних закладів.

         

 Дроздова В.Г., директор 

Білоусівського ЗДО «Зірочка»

Дорошівської с/р


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.