Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ  ПРО  ГРОМАДСЬКЕ  ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 20.03.2019 10:03
Кількість переглядів: 557

ОГОЛОШЕННЯ  ПРО  ГРОМАДСЬКЕ  ОБГОВОРЕННЯ

 

Відповідно до законів України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення», а також згідно розділу 2 Постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» № 866 від 30 червня 2017 року, Товариство з обмеженою відповідальністю «НІК САНСТАР 2» виносить на громадське обговорення мешканців Дорошівської сільської ради питання щодо встановлення «зеленого» тарифу на об’єкт: електростанція з використанням енергії сонця (код КВЦПЗ  - 14.01), розташований за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район в межах Дорошівської сільської ради. Строк, протягом якого від зацікавлених осіб приймаються зауваження і пропозиції, дорівнює 14 календарних днів, з часу оприлюднення даного повідомлення на сайті Дорошівської сільської ради.

Після збору всіх зауважень і пропозицій, протягом відведеного строку, Товариством з обмеженою відповідальністю «НІК САНСТАР 2» будуть проведені громадські слухання з приводу встановлення «зеленого» тарифу на об’єкті», які пройдуть із залученням місцевих мешканців Дорошівської сільської ради, органів місцевого самоврядування 01 квітня 2019 року  о 16.00 год.

Адреса проведення громадських слухань: 56570, Миколаївська область, Вознесенський район, с. Дорошівка, вул. Миру, 86. (Дорошівський Будинок культури).

Всіх охочих прийняти участь у громадських обговореннях просимо пройти попередню реєстрацію. З вищезазначеного та по всіх інших питаннях просимо звертатися за телефоном: (05134) 94-1- 69 та/або електронною поштою: dorosh.vlada@ukr.net

Виконком сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.