Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ  ПРО  ГРОМАДСЬКЕ  ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 20.03.2019 10:03
Кількість переглядів: 578

ОГОЛОШЕННЯ  ПРО  ГРОМАДСЬКЕ  ОБГОВОРЕННЯ

 

Відповідно до законів України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення», а також згідно розділу 2 Постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» № 866 від 30 червня 2017 року, Товариство з обмеженою відповідальністю «НІК САНСТАР 2» виносить на громадське обговорення мешканців Дорошівської сільської ради питання щодо встановлення «зеленого» тарифу на об’єкт: електростанція з використанням енергії сонця (код КВЦПЗ  - 14.01), розташований за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район в межах Дорошівської сільської ради. Строк, протягом якого від зацікавлених осіб приймаються зауваження і пропозиції, дорівнює 14 календарних днів, з часу оприлюднення даного повідомлення на сайті Дорошівської сільської ради.

Після збору всіх зауважень і пропозицій, протягом відведеного строку, Товариством з обмеженою відповідальністю «НІК САНСТАР 2» будуть проведені громадські слухання з приводу встановлення «зеленого» тарифу на об’єкті», які пройдуть із залученням місцевих мешканців Дорошівської сільської ради, органів місцевого самоврядування 01 квітня 2019 року  о 16.00 год.

Адреса проведення громадських слухань: 56570, Миколаївська область, Вознесенський район, с. Дорошівка, вул. Миру, 86. (Дорошівський Будинок культури).

Всіх охочих прийняти участь у громадських обговореннях просимо пройти попередню реєстрацію. З вищезазначеного та по всіх інших питаннях просимо звертатися за телефоном: (05134) 94-1- 69 та/або електронною поштою: dorosh.vlada@ukr.net

Виконком сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних