Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення КП «Добробут»  Дорошівської с/р. до юридичних споживачів послуг централізованого водопостачання в зв’язку з ініціюванням процедури коригування тарифів на централізоване водопостачання холодної води.

Дата: 22.03.2019 16:39
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

Звернення КП «Добробут»  Дорошівської с/р. до юридичних споживачів послуг централізованого водопостачання в звязку з ініціюванням процедури коригування тарифів на централізоване водопостачання холодної води.

Шановні юридичні споживачі послуг  централізованого водопостачання КП «Добробут» Дорошівської с/р. доводить до вашого відома, що наше підприємство надало розрахунки економічно- обґрунтованих витрат на послуги з централізованого водопостачання, які були розраховані  відповідно « Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення», затвердженого Постановою КМУ « Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги, від  1 червня 2011року №869.                                                                                                              

Підставою для коригування тарифів є обставини, що впливають на результати діяльності нашого підприємства, а саме: зміна протягом строку дії тарифів обсягу витрат, пов’язаних із провадженням ліцензованої діяльності з централізованого водопостачання, з причин, які не залежать від підприємства, зокрема збільшення розміру мінімальної заробітної плати, підвищення цін і тарифів на енергетичні ресурси, а саме зростання ціни на електроенергію. Зокрема збільшення розміру, мінімальної заробітної плати, з 1 січня 2019р.- 4173грн.(12% росту). Підвищення цін і тарифів на електроенергію, з 1січня 2019р.- 3,07(16%).Всі вищезазначені  чинники є дуже важливими для перегляду статей тарифу. Хочемо звернути вашу увагу на те, що розрахунки надані для проекту рішення, та можливі  для обговорення. Плановий розрахунок тарифів на централізоване водопостачання знаходиться в Дорошівській с/р. за адресою:  Миколаївська обл., Вознесенський р-н., с.Дорошівка,  вул. Миру, буд.№ 65. , та Миколаївська обл., Вознесенський р-н, с.Білоусівка, вул. Димитрова, буд.№ 9 в КП «Добробут».                                                              Основною метою доведення рівня тарифу до економічно- обґрунтованих витрат на виробництво послуг є усунення збитковості підприємства та забезпечення Дорошівської громади:  - стабільною роботою системи централізованого водопостачання;                                                                                                                                                                            

 - здійснення 100% розрахунку за електроенергію;                                                                                                                                                                                                                                                             - здійснення своєчасної оплати податків, оплати заробітної плати;                                                                                                                                  

- можливість придбання матеріалів на ремонт водопровідної системи;                                                                                                                                        

- недопущення нарахування штрафних санкцій у зв’язку з несвоєчасним виконанням зобов’язань по сплаті податків та зборів.                                                                                            

 Згідно Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України « Про затвердження порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/ тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних  громад» №390(п.2.12), КП «Добробут» приймаються зауваження та пропозиції протягом 7 календарних  днів з дня опублікування статті, за адресою:  56576, Миколаївська обл.., Вознесенський р-н, с.Білоусівка, вул. Димитрова, буд. № 9, КП «Добробут».

З повагою КП «Добробут»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних