Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Погодили встановлення «зеленого» тарифу на сонячну електростанцію!

Дата: 08.04.2019 09:16
Кількість переглядів: 610

Погодили встановлення «зеленого» тарифу на сонячну електростанцію!

Відбулося громадське обговорення мешканців Дорошівської сільської ради з представниками ТОВ «НІКСАНСТАР 2», на якому розглядалося питання щодо встановлення «зеленого» тарифу на електростанцію з використанням енергії сонця, розташовану за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район в межах Дорошівської сільської ради.
У ході обговорення представниками ТОВ «НІКСАНСТАР 2» були внесені пропозиції для розвитку Дорошівської ОТГ. Співпраця з цією організацією дасть можливість отримувати податок у місцевий бюджет близько півмільйона гривень, з моменту введення в експлуатацію буде підписаний договір соціального партнерства, щорічна сума якого складатиме шістдесят тисяч гривень, шляхом співфінансування буде відремонтована дорога, якою їздили ваговози в період будівництва сонячної електростанції, а також планується відкриття нових робочих місць. 
Нагадаємо, що наші партнери на сьогоднішній день, вже насипали дорогу до сонячної електростанції та провели рекультивацію сміттєзвалища. 
Дорошівська сільська рада, в свою чергу, повинна роз’яснювати мешканцям, щодо запобігання можливих випадків мародерства на території електростанції. Адже всі повинні розуміти, що крадіжка лише однієї панелі може вивести з ладу більшу частину сонячної електростанції, а ще - це об’єкт підвищеної небезпеки, тому потрібно поводитися відповідно. Також сільська рада повинна надавати звіт про використані кошти по договору соціального партнерства перед ТОВ «НІКСАНСТАР 2». 
Всі присутні мали змогу поставити запитання, які їх хвилюють та почути чіткі та обґрунтовані відповіді. Після обговорення одноголосно підтримали пропозицію ТОВ «НІКСАНСТАР 2» щодо встановлення «зеленого» тарифу на електростанцію з використанням сонця, яка знаходиться у межах Дорошівської сільської ради.
Всі мешканці мають розуміти, що ця співпраця триватиме не менше 25 років. Сподіваємося, що наша вона буде плідною та корисною!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних