Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Миколаєві можна знайти роботу за допомогою чат-бота в Telegram

Дата: 25.06.2019 10:52
Кількість переглядів: 629

Фото без опису         

ПРЕСРЕЛІЗ

В Миколаєві можна знайти роботу за допомогою чат-бота в Telegram

Рекрутери Миколаївського міського центру зайнятості розробили чат-бота в Telegram для допомоги в пошуку роботи та працівників. Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.  

Друзі! Кого цікавить робота в Миколаєві або підбір працівників? Рекрутери Миколаївського міського центру зайнятості розробили для вас помічника – чат-бота в Telegram. З його допомогою швидко можна дізнатися про основні послуги служби зайнятості, про те, як стати на облік, про актуальні вакансії, розмір виплат, можливості перенавчання, як відкрити власну справу, як подати інформацію про вакансії тощо. Підпишіться і нові можливості завжди будуть у ваших руках – @rekruiting_mmcz_bot

Основне направлення діяльності наших рекрутерів – це швидкий та якісний підбір кадрів. Рекрутери використовують не лише базу резюме служби зайнятості, а й бази інших спеціалізованих ресурсів із пошуку роботи та працівників, соціальними мережею Facebook та сучасними месенджерами – Telegram, Viber та WhatsApp. Використовуючи їх не лише, як канали розповсюдження інформації про нові вакансії та розсилки резюме, а як засоби спілкування із шукачами роботи.

За останні пів року до сектору рекрутингу найчастіше зверталися за пошуком фахівців робітничих професій (водії, слюсарі, кухарі,  підсобні та дорожні робітники, зварники, виконроби, прибиральники). Серед кваліфікованих працівників найбільш запитувані були фахівці із бухгалтерського обліку, менеджменту, інженерії, а також держслужбовці і секретарі.

Шукачі роботи теж найбільше зацікавлені вакансіями  водіїв, підсобних робітників, секретарів, помічників керівників, офіс-менеджерів. Та, загалом, пристають на пропозиції роботи, де пропонується більша зарплата.

Довідково: З початку роботи сектору рекрутингу в Миколаївському МЦЗ (19 жовтня 2018 року), рекрутери допомогли укомплектувати 103 вакансії. Переважна більшість людей, які на них працевлаштувалися, не перебували на обліку в службі зайнятості.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Контактна інформація: вул.Нікольська,68, м.Миколаїв, 54001, відділ інформаційної роботи Миколаївського ОЦЗ, тел. (0512) 37-24-72; 37-31-10; inform@ocz-mk.gov.ua 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних