Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про збір пропозицій для придбання житла для дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа

Дата: 24.07.2019 16:37
Кількість переглядів: 638

 

Фото без опису

Оголошення про збір пропозицій для придбання житла для дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа піклування та осіб з їх числа

Постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 616 внесені зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 року № 877 та затверджений Порядок умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.

Відповідно до цього порядку Дорошівська сільська рада  має можливість вирішити питання придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають в Дорошівській сільській раді Вознесенського району на квартирному обліку.

 Враховуючи вищезазначене, приймаємо пропозиції від власників нерухомого майна, які виявили бажання продати власні житлові об’єкти.

    Гранична вартість придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа визначається з урахуванням таких нормативів:

у квартирах, садибних (одноквартирних) будинках із житлового фонду соціального призначення – 31 кв.м. загальної площі на одну особу, з яких 13,65 кв. метра жилої площі на кожну дитину – сироту, особу з їх числа, але не менше рівня середньої забезпеченості громадян жилою площею в даному населеному пункті.

 

Для підготовки і подання документів на комісію Миколаївської облдержадміністрації щодо розподілу обсягів Субвенції для придбання соціального житла для дітей-сиріт та осіб з їх числа необхідно подати такі документи:

  • фотографії житлового об'єкта;
  • рецензований звіт про оцінку майна (акт оцінки майна), складений відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;
  • правовстановлюючі документи на житлове приміщення;
  • технічну документацію на житлове приміщення, прийняте в експлуатацію в установленому законодавством порядку;
  • документи, які підтверджують відсутність заборон, арештів, іпотек, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»;
  • довідку про реєстрацію місця проживання осіб у житловому приміщенні,   який купується
  • інформація про віддаленість житлового об'єкта від об'єктів інфраструктури соціального спрямування, у тому числі освітніх і медичних закладів.

Власників квартир, які бажають продати нерухоме майно, просимо звертатися до Дорошівської сільської ради за адресою: Миколаївська область Вознесенський район село Дорошівка вулиця Миру,65

Пропозиції приймаються до 5 серпня 2019 року.

Контактний телефон для довідок: (05134) 9-41-69

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних