Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Дорошівки!

Дата: 21.10.2019 16:25
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Дорошівко моя ти казкова,

Ти даруєш нам радість й тепло.

Сяєш всім, мов зоря світанкова,

Ти – найкраще у світі село!

 

13 жовтня святкували 224 річницю з Дня народження Дорошівки. Ближче до обіду, на святкування Дня села, до Будинку культури звідусіль почали сходитися люди. На подвірї  чути гомін і сміх малечі: хто гойдається на гойдалках, хто стрибає на батуті, а хто спускається з гірки. У святково прикрашеному фойє грають в настільний теніс, розігрується безпрограшна лотерея і радує людське око виставка дитячих робіт Дорошівського ЗЗСО І-ІІІ ст. і Дорошівського ЗДО «Малятко». А в парку біля Будинку культури працює виносна торгівля, і там розгорнули свою діяльність кулінарні майстрині Надія Шульгіна та Інна Москалик.

Швидко заповнилася глядацька зала та почався святковий концерт. На сцені з’явилися дві «куми»  Почечун Олена і Марусик Ауріка, які проводили сільський фестиваль художньої самодіяльності  між виборчими округами. Депутати вітали жителів села, розповідали, чим славиться їх округ, які талановиті, працьовиті і добрі люди живуть там. Вони вітали найстаріших жителів села Дулгерова Володимира, Анісімову Зінаїду, людей, які довгий час працювали і працюють до сих пір на посадах – Кузнєцову Л. В. – директором школи, Марянову О. В. – лікарем, Кольчак С. А. – аптекарем. Також вітали прийомну сім’ю Макогона Віктора і Надії, яка існує 15 років, з восьми вихованців шість здобувають вищу та базову вищу освіту, багатодітну сім’ю Вагіної Світлани і Крецу Михайла, які виховують 7 синів і донечку Світлану.

Куми надали слово сільському голові Олександру Ігнатову, який щиро привітав усіх жителів з Днем села і Днем захисника України. Подякував українським бійцям російсько-української війни за мирне небо, вільне життя та вірність своїй країні.

В цей день, 13 жовтня, Шетело Марті з Дорошівки виповнилося 18 років, її також привітали та подарували пам’ятний подарунок. У 2019 році по вулиці Москаленка народились двоє двійнят: 2 хлопчиків і 2 дівчинки в сім’ях Сологубів і Тєрєхових. На святкову сцену Олександр Анатолійович запросив 6 подружніх пар, які цього річ зареєстрували шлюб: Пахолюк Олександр і Катерина, Самойленко Вадим і Кароліна, Войтюшенко Олег і Катерина, Луговий Микола та Інна, Цоня Ігор і Тетяна, Мустяца Дмитро і Катерина.

Бурхливими оплесками жителі села зустрічали найкращих працівників аграрного сектору Білодіда В., Голованця Є., Кокорського В., і Кучеровського С.. Вітали подружні пари з 30-ю річницею шлюбу Киричинських Сергія і Світлану, Спанатій Станіслава і Вікторію, з 40-річницею шлюбу Осадчих Леоніда і Зінаїду, 50-ю річницею шлюбу Тьоссу Миколу і Ганну, 55-ю – Узволк Євгенія і Світлану.

Сільський голова подякував всім спонсорам – керівнику ТОВ «ПАЕК» Кормишкіну Ю. А., керівнику ТОВ СГВП «Вознесенське» Коржу П. М., підприємцям: Колотюк Н. А., Алієву А. Х., Дем’янченку С. Б., Діланян А. М.. Ця допомога є свідченням того, що ці люди небайдуже ставляться до розвитку Дорошівки та її мешканців. Побажав  всім міцного здоров’я, сімейного щастя, добробуту в оселях та розвитку і процвітання в бізнесі.

Після цього веселі, доброзичливі «куми» та сільський голова запросили всіх у чарівний, осінній парк на частування: «юшки від Надюшки» та плову від Алієва А. Святкування продовжилося до самого вечора. Скрізь було чутно радісний сміх, душевний спів та щире вітання. Сопільняк Ангеліна і Кучеровська Мар’яна розважали молодь різними цікавими іграми. Спортивними змаганнями керував Кульчицький Микола Васильович. Учасники конкурсів отримали солоденькі призи. А ввечері на людей різного віку чекала запальна дискотека.

Вітаємо всіх дорошівців з днем народження рідного села, бажаємо всім натхнення, радісних емоцій, високих польотів і яскравих подій, благополуччя і великої удачі, незламних успіхів і величезного особистого щастя!

                                                              

                                                                                                                      Центр культури і дозвілля

                                                               Дорошівської сільської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних