Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзвітували перед мешканцями Білоусівки про виконану роботу у 2019 році.

Дата: 20.01.2020 15:45
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

Відзвітували перед мешканцями Білоусівки про виконану роботу у 2019 році.
17 січня сільський голова Олександр Ігнатов звітував перед білоусівцями про роботу за минулий рік.
Приємно зазначити, що з кожним роком на звіт сільського голови приходить все більша кількість людей. Це говорить про те, що кількість активних та небайдужих до рідного села мешканців збільшується. Також, вперше на зборах громадян був присутній постійний та незмінний спонсор с.Білоусівка Звєров В.В. - керівник ТОВ "Белоусовка".
Олександр Анатолійович ознайомив присутніх з реалізованими проектами місцевого розвитку, на які було залучено 3694,751 тис.грн., що на 1271,56 тис.грн. більше, в порівнянні з минулим роком. За ці кошти було проведено капітальний ремонт ліній зовнішнього освітлення, встановлено зупинки громадського транспорту, замінено радіатори у дитячих садках, створено санвузол у Дорошівському дитячому садку, встановлено систему зовнішнього спостереження у школах, придбано причіп для КП "Добробут", проведено реконструкцію спортивного майданчика у Дорошівському ЗЗСО в майданчик зі штучним покриттям тощо.
Також, окрім коштів на проекти місцевого розвитку Дорошівською сільською радою залучено 3646,346 тис.грн. А це кошти на квартиру для дитини, позбавленої батьківського піклування, на придбання шкільного автобуса, оформлення громадських пасовищ, придбання меблів та дидактичного матеріалу для Нової Української Школи, дотація на молодняк ВРХ, ремонт доріг, придбання оргтехніки тощо.
Загалом, сума залучених коштів становить більше 7 млн. грн., що, як не цифри може "говорити" про результати роботи сільського голови та сільської ради.
Після звіту всі присутні мали можливість поставити питання Ігнатову О.А. та отримати на них чіткі та зрозумілі відповіді.
Потім, керівник ТОВ "Белоусовка", поспілкувався з присутніми щодо роботи товариства, про плани та перспективи розвитку підприємства. Віталій Володимирович ознайомив присутніх з роботою, яка зараз проводиться в напрямку модернізації підприємства.
Сподіваємося, що всі залишилися задоволеними роботою сільського голови та сільської ради у 2019 році. Бажаємо всім здоров'я, сили та наснаги для нових звершень.
Р.S. Нагадуємо, що звіт сільського голови перед мешканцями Дорошівки відбудеться 23 січня 2020 року о 15:00 год. в приміщенні Дорошівського будинку культури.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних