Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Почалась реєстрація на ЗНО-2018, яка триватиме до 19 березня, - МОН

Дата: 07.02.2018 16:25
Кількість переглядів: 884

6 лютого, почалася реєстрація на ЗНО-2018 – яка продовжиться до 19 березня.Щоб взяти участь у ЗНО, спочатку потрібно за допомогою сервісу «Зареєструватися» сформувати та роздрукувати реєстраційну картку.  Вона є одним з обов’язкових документів для подальшої реєстрації.

Після створення картки майбутні учасники ЗНО мають сформувати комплект реєстраційних документів. Учні, які цього річ проходять ДПА у формі ЗНО, подають такий комплект до закладу освіти, де навчаються. Решта осіб, які бажають пройти ЗНО, надсилають комплект самостійно (бажано рекомендованим листом) на адресу регіонального центру, вказану в контрольно-інформаційному листі.

Повний перелік документів, необхідних для реєстрації, а також докладні рекомендації розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Учасникам/Процедура реєстрації».

Ті, хто успішно пройде реєстрацію, отримають від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані учням, що складають ДПА у формі ЗНО до закладу освіти, у якому вони навчаються. Для усіх інших – на адресу, вказану під час реєстрації.

Для кожного зареєстрованого учасника на сайті УЦОЯО буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої можливий за номером і пін-кодом сертифіката. На цій сторінці буде розміщено інформацію про обрані предмети для проходження тестування, а згодом також адреси пунктів проведення ЗНО та результати проходження тестування.

Аналогом інформаційної сторінки є мобільний додаток «Моє ЗНО». Він дає змогу учасникам тестування отримати інформацію про проведення ЗНО на власний мобільний.

Нагадуємо, що МОН та УЦОЯО підготували відповіді на найбільш поширені питання щодо ЗНО – вони розміщені за цим посиланням: https://mon.gov.ua/ua/osvita/zagalna-serednya-osvita/zno-2018/poshireni-zapitannya-vidpovidi-shodo-zno

Інформація взята з сайту Миколаївськкої ОДА.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних