Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошення на презентацію Пограми USAID з агараного і сільського розвитку.

Дата: 17.12.2020 16:29
Кількість переглядів: 419

Запрошуємо на презентацію Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), під час якої будуть представлені проекти допомоги для мікро, малих і середніх агропідприємств та сільських громад Миколаївської області. Під час заходу у Вас буде можливість поставити запитання щодо проектів, які вас цікавлять, та запропонувати власні ідеї до співпраці.

Для участі у заході, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням: https://form.typeform.com/to/Gi38GwA4

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це п’ятирічна програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП).

Програма USAID AГРО пропонує ряд інструментів для мікро, малих і середніх агровиробників та сільських громад, з тим щоб збільшити продуктивність та доступ до ринків для агро ММСП, удосконалити підтримуючі функції у агросекторі (доступ до фінансування, іригація, агро-лабораторні і ветеринарні послуги, впровадження систем якості і безпечності продукції та інші), а також удосконалити нормативно-правову базу у аграрному секторі. Програма USAID АГРО допоможе збільшити доходи сг ММСП і їхній доступ до фінансування та створити в Україні справедливий і прозорий ринок сг земель, що зменшить корупцію в аграрному секторі.

З повагою, Олеся Братусь, регіональна координаторка в Миколаївській області Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)

моб.: +380 (67) 554-53-58

ел. пошта: obratus@chemonics.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.