Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага!!! Позачергова сесія.

Дата: 20.01.2021 20:27
Кількість переглядів: 403

До відома депутатів та громадськості Дорошівської територіальної громади, 22 січня 2021 року о 10 годині 00 хв в приміщенні адміністративної будівлі Дорошівської сільської ради за адресою: с. Дорошівка, вул. Миру, буд 65 відбудеться IV позачергова сесія з наступним порядком денним: 

        1. Про затвердження  порядку денного  IV позачергової  сесії  8 скликання  Дорошівської  сільської  ради. Доповідач: сільський голова Солощенко О.М.

        2.  Про затвердження Положення про відділ освіти, культури,  молоді та спорту у новій редакції.  Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Домущей Л.Б.

      3. Про перейменування Щербанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня ім. М.М. Рябошапки.  Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Домущей Л.Б..

      4. Про  затвердження Статуту закладу « Щербанівська  дитячо-юнацька спортивна   школа».  Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Домущей Л.Б..

      5. Про перейменування Щербанівського ДНЗ «Світлячок». Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Домущей Л.Б..

     6. Про перейменування Шевченківського  ДНЗ «Струмочок». Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Домущей Л.Б..

     7. Про перейменування Троїцького  ДНЗ «Сонечко». Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Домущей Л.Б..

         8. Про перейменування Мічурінського  ДНЗ «Усмішка».  Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Домущей Л.Б..

         9. Про внесення змін до рішення №12 від 23.12.2020 року « Про затвердження мережі відділу освіти, молоді та спорту Дорошівської сільської ради у 2021 році». . Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Домущей Л.Б..

        10. Про виготовлення печаток та штампів для закладів освіти Дорошівської сільської ради. Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Домущей Л.Б..

         11. Про передачу закладів дошкільної освіти в оперативне  управління  відділу освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської  сільської  ради.

Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Домущей Л.Б..

         12. Про передачу закладу  « Щербанівська  дитячо-юнацька спортивна   школа» в оперативне  управління  відділу освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської  сільської  ради.  Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Домущей Л.Б..

         13. Про закріплення території обслуговування  за закладами освіти Дорошівської сільської ради. Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Домущей Л.Б..

         14. Про  Затвердження Положення про конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу загальної  середньої освіти. Доповідач: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Домущей Л.Б..

         15. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.