Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага!!! Позачергова сесія 05.02.2021 року

Дата: 03.02.2021 16:49
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

До відома депутатів Дорошівської сільської ради 8 скликання та громадськості. 05 лютого 2021 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Центру культури і дозвілля Дорошівської сільської ради, за адресою: с. Дорошівка, вул. Миру  буд 86 відбудеться V позачергова сесія з наступним порядком денним:

1. Про затвердження  порядку денного V позачергової  сесії 8 скликання      Дорошівської сільської ради. Доповідач: сільський голова Солощенко О.М.

2. Про затвердження Статуту Центру культури і дозвілля Дорошівської сільської ради. Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

3. Про прийняття повноважень засновника Щербанівського сільського Будинку культури.  Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

4. Про прийняття повноважень засновника Шевченківського сільського клубу Щербанівської сільської ради.  Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

5. Про прийняття повноважень засновника Троїцького сільського клубу     Щербанівської сільської ради.  Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

6. Про прийняття повноважень засновника  Щербанівського  сільського клубу Мічурінської сільської ради.  Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

7. Про прийняття повноважень засновника Щербанівської сільської бібліотеки №2 Мічурінської сільської ради. Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

8. Про прийняття повноважень засновника Троїцької сільської бібліотеки. Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

9. Про прийняття повноважень засновника Щербанівської сільської бібліотеки-філії №1. Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

10. Про  внесення змін до рішення №12  від 23.12.2020 року «Про затвердження мережі відділу освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської сільської ради у 2021 році».  Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

11. Про закріплення території обслуговування за закладами культури Дорошівської сільської ради. Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

12. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника  Центру культури та дозвілля Дорошівської сільської ради. Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

13. Про передачу в  оперативне  управління  закладів культури  відділу освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської сільської ради. Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

14. Про затвердження актів приймання-передачі індивідуально-визначеного майна  закладів дошкільної освіти Дорошівської сільської ради.  Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

15. Про затвердження акту приймання-передачі індивідуально-визначеного     майна закладу  «Щербанівська  дитячо-юнацька спортивна школа».  Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

16. Про затвердження акту приймання-передачі індивідуально-визначеного     майна  Щербанівського ЗЗСО. Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

17. Про затвердження акту приймання-передачі індивідуально-визначеного     майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Вознесенського району в комунальну власність Дорошівської сільської ради.  Доповідач: начальник відділу ОКМС Домущей Л.Б.

18. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Дорошівської сільської ради на 2021 – 2023 роки. Доповідач: сільський голова Солощенко О.М.

19. Про затвердження  Програми  «Безбарєрна  Вознесенщина» Дорошівської     сільської ради на 2021 – 2023 роки. Доповідач: начальник відділу соціального захисту населення Калантаєва О.О.

20. Про затвердження  Комплексної  програми   захисту прав дітей  Дорошівської сільської ради «Дитинство» на 2021 – 2023 роки. Доповідач: начальник Служби у справах дітей Бондаренко Л.І.

21.  Про затвердження  Цільової комплексної програми  забезпечення житлом   дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа Дорошівської сільської ради  на 2021-2023 роки. Доповідач: начальник Служби у справах дітей Бондаренко Л.І..

22. Про затвердження Програми  зайнятості населення Дорошівської  сільської ради на 2021 – 2023 роки. Доповідач:

23. Про затвердження Програми розвитку мікро-, малого та середнього  бізнесу в Дорошівській сільській раді. Доповідач: сільський голова Солощенко О.М.

24. Про затвердження Положення про матеріальну допомогу.  Доповідач:   сільський голова Солощенко О.М.

25. Про внесення змін до бюджету Дорошівської сільської ради        Вознесенського району на 2021 рік. Доповідач: начальник фінансового відділу – головний бухгалтер Уткіна О.М..

26. Про затвердження документації землеустрою та надання земельної ділянки у власність Киричинському  Сергію Макаровичу. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

27. Про затвердження документації із землеустрою та надання  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Рейко Ганні Михайлівні. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

28. Про затвердження документації із землеустрою та надання  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Кирток Богдану Васильовичу. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

30. Про погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

 31. Про внесення змін до рішення  №25 від 27 листопада 2020 року «Про затвердження документації із землеустрою та надання  земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства». Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельну ділянку у власність для ведення особистого селянського господарства Раткевичу Ігорю Вікторовичу. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

33.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельну ділянку у власність для ведення особистого селянського господарства Баловнєвій Вікторії Сергіївні. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

 34. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства з постійного користування ФГ «Павленко І.В.». Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

35.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

 37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

 38. Про прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення  державної власності у комунальну власність Дорошівської сільської територіальної громади в особі Дорошівської сільської ради. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

 39. Про поділ раніше сформованої  земельної ділянки  зі зміною цільового призначення  із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

40. Про затвердження документації із землеустрою та надання  земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

 41. Про затвердження документації із землеустрою та надання  земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

  42. Про прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення  державної власності у комунальну власність Дорошівської сільської територіальної громади в особі Дорошівської сільської ради. Доповідач: начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Ковіненко Н.А.

43. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних