Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо приєднатись до проєкту #ЕФКО!

Дата: 05.04.2021 14:35
Кількість переглядів: 1513

Фото без опису

Запрошуємо приєднатись до проєкту #ЕФКО!

 

Для кого цей проєкт? Мікро-, малі та середні виробники що вирощують овочі, фрукти та ягоди й готові отримувати нові знання та впроваджувати зміни у своєму господарстві.

Мета проєкту: допомогти виробникам поглибити свої знання в агрономії задля покращення якості та збільшення врожайності вирощеної продукції. Ініціатива впроваджується Програмою з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Основні інструменти #ЕФКО:

- Технологічні тренінги від галузевих фахівців: особливості вирощування плодоовочевої продукції, боротьба зі шкідниками та хворобами, оптимальний підбір сортів, тощо. Розклад найближчих тренінгів: http://bit.ly/3bppDVT

- Відкриті вебінари: презентація новітніх технологій в галузі, оптимізація обліку виробництва, обговорення нагальних питань в плодовочивництві. Дізнатись більше про вебінари: http://bit.ly/3qNnTfD

- Індивідуальні консультації: можливість отримати поради від визнаних галузевих фахівців та вдосконалити виробничі процеси у господарстві. З переліком консультантів можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3ufjWlW

Чому варто долучитися до проєкту:

- Немає мінімальної площі насаджень – навіть якщо ви тільки плануєте вирощувати овочі та фрукти, ви вже можете звернутись за порадою до фахівців.

- Неважливо який юридичний статус вашого господарства – реєстрація ФОП, ФГ або ТОВ не є умовою для участі у проєкті. Достатньо бажання зростати та розвивати власне господарство разом із проектом.

- Безкоштовні консультації – вам не потрібно сплачувати за послуги фахівців. А при належному виконанні всіх порад й готовності вести звітність – є можливість отримати агросупровід протягом всього сезону.

- Технологічна актуальна інформація, яку важко знайти у відкритому доступі – наші експерти готують тренінги враховуючи специфічні відмінності регіону. Архів записів всіх заходів доступний лише учасникам проекту.

Як стати учасником проєкту? Заповніть форму реєстрації за посиланням: https://bit.ly/3fw1SPB

 

Є сумніви про доцільність приєднання до проєкту або з’явились додаткові питання? Якщо так, то звертайтесь до Марії Лакеєвої, координатора проєкту зручним для вас способом:

 (067) 720-00-30 (Viber, Whats App, Telegram)

(095) 348-64-69

mlakeieva@uaberries.com

Або заповніть заявку та ми вам передзвонимо – https://bit.ly/3cPFdf9

 

Цікавить отримання індивідуальних консультацій? Звертайтесь до Аліни Новачук, асистента проєкту, яка допоможе вам підібрати фахівця та розкаже як саме проходять консультації:

Тел.: +38 067 346 90 58

Е-mail: efco@uaberries.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних