Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Таланти молоді громад Миколаївщини не приховати:  триває прийом робіт на Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2022

Дата: 17.12.2021 11:59
Кількість переглядів: 2814

Фото без опису

Таланти молоді громад Миколаївщини не приховати:  триває прийом робіт на Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2022

 

Управління Держпраці у Миколаївській області до 15 лютого 2022 року проводить прийом робіт учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2022.

Нагадаємо, що Конкурс організовує і проводить ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці. Захід присвячується Дню охорони праці, який щорічно відзначають 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці.

Тематика конкурсу

• Промислова безпека та охорона праці у будь-яких галузях і сферах діяльності, а саме: безпечне ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Запрошуємо до участі в конкурсі дітей від 6 до 18 років:

• учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв;

• вихованців позашкільних навчальних закладів.

Увага! Учасники мають можливість долучитися до флешмобу у facebook. Для цього у власному профілі чи профілі друзів, родичів необхідно розмістити світлину:

 

  • повідомлення: «Я, ім’я та прізвище, беру участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»;
  • знак решітка та мітка: #малюнокОхоронаПраці2022;
  • фотографія учасника зі своєю роботою.

 

Вимоги до малюнка

На конкурс подаються малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо.

Розмір малюнка не має перевищувати формат А2.

На зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно розбірливо зазначити українською мовою: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

 

Конкурс проводиться у два етапи

I ЕТАП (у регіонах)

? До 15 лютого 2022 року малюнки учасників потрібно надіслати поштою до територіального управління Держпраці (у Миколаївській області - це управління Держпраці у Миколаївській області).

? Обласне журі визначає переможців (I, II і III місця) у трьох вікових групах:

• перша група – від 6 до 10 років;

• друга група – від 11 до 14 років;

• третя група – від 15 до 18 років.

? Автори робіт, які посіли I, II і III місця в областях, виходять у фінал конкурсу, а їхні малюнки направляються до редакції журналу «Охорона праці».

 

 

 

 

 

 

II ЕТАП (фінал)

? До 15 квітня 2022 року Держпраці та редакція журналу «Охорона праці» організовують засідання журі фіналу, яке визначає переможців (I, II і III місця) у кожній віковій групі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2022.

? До Дня охорони праці в Україні, який відзначають щороку 28 квітня, переможців нагороджують цінними подарунками, дипломами і медалями.

 

Роботи учасників з Миколаївщини  приймаються за адресою Управління Держпраці у Миколаївській області: вул.Маршала Василевського, 40/1,  м. Миколаїв, 54003.

 

Докладніше про конкурс – на сайті журналу «Охорона праці» в розділі КОНКУРСИ/ДИТЯЧИЙ МАЛЮНОК https://ohoronapraci.kiev.ua/article/ditacij-malunok

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних