Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт про роботу Молодіжної ради за 2022 рік

Дата: 28.12.2022 16:34
Кількість переглядів: 93

Фото без опису📃У 2022 році робота Молодіжної ради Дорошівської сільської ради проводилась відповідно до Положення про Молодіжну раду Дорошівської сільської ради, затвердженим рішенням VII почергової сесії 8 скликання Дорошівської сільської ради від 30 квітня 2021 року №15.

📃Молодіжна рада складається з 15 осіб. Головою Молодіжної ради є Корч Юлія Володимирівна. Свою роботу будує в тісному контакті з відділом освіти, культури, молоді та спорту, закладами культури та освіти.

📄Основною формою діяльності є засідання, за результатами яких оформлені протоколи. Із зазначенням розглянутих питань, висловлених пропозицій та прийнятих рішень.

Початок 2022 року передбачав втілення великих планів Молодіжної ради, а саме нахил на співпрацю з владою та бізнесом. Але на привеликий жаль почалась війна, робота молодіжної ради загальмувалася.

🗓️Заходи, які були проведені протягом року:

🔹Навесні Молодіжна рада почала співпрацювати разом з СпівДія хабом в Миколаєві та надавала невелику гуманітарну допомогу мешканцям Вознесенського району. Пізніше була налагоджена робота в Українській асоціації молодіжних рад, де секретар Молодіжної ради Рибалко Катерина входила до робочої групи зі створення та організації  вебінарів для молоді.
🔸23 липня 2022 року у селі Дорошівка відбувся Благодійний турнір з футболу "No war" на підтримку Збройних Сил України, за співпраці Дорошівської сільської ради, відділу ОКМС Дорошівської с/р, Молодіжної ради Дорошівської сільської ради з Благодійним фондом Мф 7:7 та Асоціацією футболу Миколаївської області. За допомогою гравців та вболівальників було зібрано 20 000 гривень, пізніше було придбано BanderaPower для Збройних сил України.
🔹До дня молоді проводили спортивні змагання з тенісу в селі Білоусівка та Дорошівка. До святкування дня молоді була залучена співпраця з приватними підприємцями та населенням. 
🔸Неодноразово проводили опитування серед молоді вд 14 до 35 років щодо актуальності та потреби молодіжного руху в населених пунктах.
Традиційно брали участь у акції до Всесвітнього дня прибирання «Wotld Cleanup Day» від Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine. 
🔹Новим відкриттям для Молодіжної ради став Вознесенський притулок для тварин, в якому налічується понад 120 собак. Молодіжна рада проводила акції щодо допомоги притулку та навідувалася до нього.
🔸Наприкінці року Молодіжною радою Дорошівської сільської ради було організовано ряд  благодійних ярмарків за співпраці мережі Центру культури і дозвілля для надання допомоги захисникам України та молодої дівчини Лобової Альони яка потрапила у ДТП. За підсумками проведення благодійних ярмарків було зібрано 12 500 грн.

На даний час робота Молодіжної ради перепрафільована на волонтерський напрямок. Але надалі молодь планує розвиватися та крокувати до Євронтеграції молоді та нових напрямків роботи.

За підсумками молодіжної роботи члени та членкині Молодіжної ради Дорошівської сільської ради були нагороджені відзнаками за вагомий внесок у розвитку волонтерської діяльності та молодіжної політики в громаді.

Молодіжна політика в Дорошівській сільській раді охоплює всі сфери життєдіяльності молоді, включає в себе питання, пов’язані з її формуванням і вихованням, охоплює процеси соціалізації, всю сукупність ідей щодо місця і ролі молоді в суспільстві та їхню реалізацію.

У 2023 році Молодіжна рада планує розвивати сформовані напрямки діяльності, які стають для нас традицією і невід'ємною частиною корпоративної культури. Молодь має високий рівень мобільності та активності, тому дуже важливо продовжувати і розвивати заходи Молодіжної ради як частину комплексу заходів, спрямованих на повноцінну інтеграцію в колектив.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних