Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий партнер Всеукраїнської програми ментального здоров’я ГО «Безбар'єрність» та International Medical Corps підписали Меморандум про взаєморозуміння – https://www.linkedin.com/.../urn:li:activity.../

Дата: 31.07.2023 16:15
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

✍🏻 Виконавчий партнер Всеукраїнської програми ментального здоров’я ГО «Безбар'єрність» та International Medical Corps підписали Меморандум про взаєморозуміння – https://www.linkedin.com/.../urn:li:activity.../

🤝 Тепер дві організації мають намір синхронізувати свої дії заради забезпечення добробуту вразливих категорій населення України у сфері психічного здоров'я та психосоціальної підтримки.

📍ГО «Безбар'єрність» та Міжнародний Медичний Корпус планують напрацювати спільні пропозиції щодо вдосконалення системи надання послуг з ментального здоров’я та втілити рішення задля розширення рівня їх доступності.

💬 - Всеукраїнська програма ментального здоров’я – це багатошаровий національний проєкт, який щиро підтримують зокрема й авторитетні міжнародні організації. Всі мають розуміти, що ментальне здоров’я має не менше значення, ніж фізичне та впливає на всі сфери нашого життя. Тому участь та зусилля кожного важливі та вітаються, - заявила виконавча директорка ГО «Безбар'єрність», керівниця Координаційний центр КМУ / Mental Health UA Оксана Збітнєва.

ℹ️ Міжнародний Медичний Корпус - це глобальна гуманітарна некомерційна організація, яка займається порятунком життів і полегшенням страждань через проведення навчальних тренінгів в галузі охорони здоров’я та впровадження програм допомоги та розвитку. Місія Міжнародного Медичного Корпусу полягає в тому, щоб покращити якість життя за допомогою медичних заходів та пов’язаних з ними заходів, які зміцнюють незабезпечені громади в усьому світі.

Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська і має просту життєву назву «Ти як?».

#тияк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних