Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У 32 громадах завершується другий етап відбору кандидатів у помічники ветерана

Дата: 09.08.2023 15:54
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

☑️У 32 громадах завершується другий етап відбору кандидатів у помічники ветерана

Триває процес формування пулу кандидатів до участі у пілотному проєкті Мінветеранів з започаткування інституту помічника ветерана.

👉Вже майже 340 осіб виявили бажання практично долучитися до цієї ініціативи, а у 32 громадах завершується другий етап відбору кандидатів. Це стадія співбесід за участі спеціально створених комісій у чотирьох регіонах, які стали майданчиками для проведення експерименту.

🔹Нагадаємо, що загалом заплановано відібрати 400 громадян у 44 громадах, котрі пройдуть навчання у Центрах ветеранського розвитку і потім працюватимуть у сервісних центрах.

Співбесіди з кандидатами перебувають у активній фазі у Вінницькій, Миколаївській, Львівській та Дніпропетровській областях. Більша частина залучених осіб, а це 54%, є жінками, середній вік кандидата – 43, також здебільшого вони мають вищу освіту на рівні магістра – 52%.

Тим часом у пілотних областях уже відкрито чотири Центри ветеранського розвитку, що надаватимуть освітні послуги ветеранам, членам їхніх родин задля успішної реінтеграції у цивільне життя. Зокрема, тут готуватимуть і помічників ветеранів.

Мінветеранів працює над діджіталізацією ветеранського сервісу в контексті створення кабінету працівника «Помічник ветерана». Це допоможе цільовій аудиторії краще комунікувати із сервісним офісом, його представником, а також значно спростить виконання помічником ветерана делегованої місії.

Кандидати на посаду помічника ветерана, якщо вони бажають долучитися до проєкту і відчувають в собі потенціал соціально активної й небайдужої особистості, ще мають час, аби подати заяву в електронній формі на участь у конкурсі винятково через інформаційний портал Е-ветеран https://eveteran.gov.ua.

➡Докладніше про умови участі у проєкті та загалом його мету започаткування можна довідатися за посиланням https://mva.gov.ua/ua/pomichnik-veterana/opis-proyektu

📧Також у форматі листування працює електронна пошта інформаційної підтримки цієї ініціативи: asistantsupport@mva.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних