Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційна сторінка відділу соціального захисту та надання соціальних послуг Дорошівської сільської ради

02 Червня, 2023 р., 15:13
18 квітня 2023 року Кабінет Міністр України ухвалив постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій».
01 Червня, 2023 р., 13:55
Проект «Рука допомоги», який сьогодні реалізується центром зайнятості спільно з обласною військовою адміністрацєю, має на меті показати шлях вирішення однієї із найгостріших проблем сьогодення - проблема зайнятості.
27 Квітня, 2023 р., 08:57
08 травня 2023 року в місті Вознесенськ за адресою вул. Шмідта, 9, о 10.00  будуть працювати представники та лікарі-протезисти ТОВ « Форвард-Орто ». Для отримання направлення на безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації від Миколаївського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, особа з інвалідністю, дитина з інвалідністю, інша особа або законний представник подають до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних, виконавчих органів сільських, селищних рад, або до центрів надання адміністративних послуг заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації)  за формою, затвердженою  Мінсоцполітики та документи:
03 Квітня, 2023 р., 14:30
Згідно розпорядження сільського голови Дорошівської сільської ради № 43-р від 31 березня 2023 року «Про роботу «Пунктів незламності» Дорошівської сільської територіальної громади у весняно-літній період 2023 року:
15 Лютого, 2023 р., 08:45
У січні 2023 року завершено реформу монетизації пільг, яка була розпочата в 2019 році. Пільги на оплату житлово-комунальних послуг їх одержувачам з січня поточного року надаються виключно у грошовій готівковій формі (нарахування – в січні, виплата –  у лютому). 
14 Лютого, 2023 р., 23:46
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, дорадчий орган, що створено на підставі Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 257, а також для сприяння Захисникам та їх родинам у здійсненні соціального і правового захисту осіб, позбавлених свободи внаслідок збройної агресії держави-агресора проти України, після їх звільнення, та родинам Захисників та Захисниць України, які загинули (померли), зникли безвісти, захоплені в заручники або полон, або інтерновані у нейтральній державі, сприяння Захисникам та Захисницям України в отриманні психологічної, реабілітаційної та постізоляційної допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних