Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Червня, 2018 р., 10:44
Цьогоріч святкування Дня захисту дітей в с. Білоусівка відбулося з небаченим розмахом. Під приємним враженням – після святкування  річниці Дорошівської  Громади, яке відбулося 1 червня в с. Дорошівка, діти та дорослі  продовжили святкування 2 червня у с.Білоусівка.
05 Червня, 2018 р., 09:11
Коли у небі сонечко,   а в лузі квіти розквітають,  тоді усіх з прекрасним  святом - З Днем захисту  дітей вітають.
10 Травня, 2018 р., 09:33
З 19 по 28 квітня 2018 року проведено обласний етап конкурсу "Повір у себе, і в тебе повірять інші" для дітей та молоді з інвалідністю.
10 Травня, 2018 р., 09:03
27 квітня 2018 року на базі Білоусівської школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар заступників з навчально-виховної роботи «Інноваційні форми організації методичної роботи заступників в умовах реформування освіти».
08 Травня, 2018 р., 17:43
Шановні ветерани війни, діти війни, мешканці Дорошівської ОТГ! Дорогі захисники Української держави! Вітаю вас з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
07 Травня, 2018 р., 11:13
Впродовж квітня та травня по всій Україні проходить «Екологічний марафон». В рамках проведення екологічного суботника були  проведені заходи із забезпечення чистоти, порядку та благоустрою територій прилеглих до будівель та приміщень об’єктів соціальної сфери села. 21 квітня на території Дорошівського будинку культури  «Екологічний марафон» зібрав небайдужих, до чистоти рідного села, мешканців.   
26 Квітня, 2018 р., 10:13
Багато з того, що нас оточує залежить від нас самих. Чисті  вулиці і парки, території наших будинків – це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.  І тому теплого сонячного  дня  21 квітня 2018 року в селі Білоусівка Дорошівської  ОТГ стартував захід «Екологічний марафон». Цей день видався напрочуд теплим, сонячним, по – дійсному весняним.
24 Квітня, 2018 р., 10:52
День  довкілля відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з наказом Президента  «Про День довкілля». Цього дня громадські організації проводять заходи спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища: очищення водних джерел, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань. Екологічна програма ООН є основним організатором та ідеологом Дня довкілля.
18 Квітня, 2018 р., 11:01
 20.04.2018  року у п'ятницю,   з 10.00 до 11.30 годин  в приміщені  адміністративної  будівлі  Дорошівської сільської ради відбудеться   особистий  прийом  громадян керівником  Вознесенської  міжрайонної прокуратури  Шевченком В.П.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних