Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Жовтня, 2017 р., 11:16
17 жовтня в Доршівській ОТГ відбулася зустріч Голови Молодіжної колегії Миколаївської області  — Дениса Яковуника і Голови юр.департаменту МК — Ірини Романової з Головою  громади  — Олександром Ігнатовим, з приводу створення консультаційно-дорадчого органу при сільській раді. 
05 Жовтня, 2017 р., 16:56
 "Моє село краплиночка на карті". І знову зазолотілася першими листочками осінь – благодатна пора, коли кожен господар підводить підсумки своєї роботі. Вже зібрані врожаї, засіяні озимі, готується до відпочинку земля, поля та сади. Наступає пора весіль, свят в наших українських селах. Не оминула вона і Дорошівчан.  30 вересня в день Віри, Надії, Любові – переддень великих свят:
04 Жовтня, 2017 р., 16:10
Велика радість була у понеділок увечері на вулиці Гончаренка в Дорошівці. Вулиця засвітилась світлом. Люди вибігали на подвір’я та вітали один одного. Якісне зовнішнє освітлення є важливою складовою комфорту і безпеки людей у темний час доби. Тепер мешканці ще однієї  вулиці  можуть почувати себе спокійно та безпечно на вулиці свого села не лише вдень, а й у вночі.
04 Жовтня, 2017 р., 15:38
Для жителів нашої країни проблема бездоріжжя є наболілою.  Проте, поступово, "маленькими асфальтними кроками" ця проблема у наших селах вирішується. Зокрема, у селі Білоусівка заасфальтували проблемні ділянки на в’їзді у село, а також у центрі біля магазину. Це місця, де добра  дорога необхідна, там їздять маршрутки та ходять діти до школи. У Дорошівці по вулиці Степовій  відремонтована  велика ділянка дороги, де ходить маршрутка та  автобус «Школярик». Ми переживаємо нелегкі часи , але рухаємось уперед, крок за кроком будуємо нашу громаду для добробуту людей. 
29 Вересня, 2017 р., 17:21
Шановні односельчани! «Моє село -краплиночка на карті» Запрошуємо Вас на святкування 222 річниці  утворення села Дорошівка, яке відбудеться в суботу 30 вересня 2017 року о 12.00 годині біля Дорошівського Будинку культури. Вашій увазі: концерт, частування, танці, а також різноманітні ігри та веселощі. Захопіть із собою гарний настрій!!!
29 Вересня, 2017 р., 17:07
       Для деяких з нас мир - це повсякденна реальність. На наших вулицях спокійно, наші діти ходять до школи. Там, де підвалини суспільства міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Двадцять п’ять років тому Генеральна Асамблея проголосила Міжнародний день Миру як день загального припинення вогню і відмови від насильства. З тих пір він і відзначається в Організації Об’єднаних Націй і покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.                               
22 Вересня, 2017 р., 11:41
1. До участі у ФотоКвесті  допускаються команди у складі від двох до трьох учасників віком від 12-ти років з будь-яким пристроєм,  що дозволяє робити цифрові фотознімки.
22 Вересня, 2017 р., 10:47
Якщо ви любите цікаво проводити час на природі з друзями, якщо ви любите фотографувати і ще й за це отримувати призи, якщо ви любите своє село Дорошівку - це для вас. Дорошівський фотоквест №2 "МУЗИКА ОСЕНІ" - це змагання по тематичній фотографії з обмеженням в часі. Для участі в фотоквесті потрібно: 1. Зібрати команду 2-3 людини віком від 12-ти років. (визначити капітана та назву команди) 2. Приготувати один цифровий фотоапарат. (можливе використання фотоапарата в телефоні або планшеті) 3. Зареєструватися. (напишіть повідомлення з назвою команди та контактні дані капітана в інстаграмм tacha_ignatova або фейсбук Tacha Ignatova, або за тел. 0990533716 або на місці старту. Старт фотоквесту 23 вересня в 9.30 біля будинку культури. На старті кожна команда отримає конверт з квест-папірцем де будуть написані 10 завдань.  1 завдання = 1 фотографія  Фініш 23 вересня 15.30  Всі фотографії копіюються з фотоапарата в компютер оргкомітету. Потім команда жюрі оцінює фотографії і визначає три команди переможнців. Переможнці оголошуються під час НАГОРОДЖЕННЯ яке відбудеться в неділю 30 вересня  в Будинку Культури: * Трансляція всіх конкурсних фотографій на великому екрані * Ігри, конкурси. * Вручення дипломів, призів та подарунків. * Виступ талановитих дорошівськихї музикантів. Слідкуйте за інформацією на нашому сайті doroshivska-gromada.gov.ua Задавайте питання. Реєструйтеся!
04 Вересня, 2017 р., 11:00
 Швидко літо промайнуло – як три коротких дні! І знову осінь. Перше вересня –початок осені і свято – День знань. Це день, з якого починається дорога у майбутнє для кожного з нас. Білоусівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  перегортає ще одну сторінку у своєму календарі. Попереду  чекає напружений, але цікавий 2017-2018 навчальний рік.День знань у Білоусівській школі розпочався недовгим, але цікавим святом, яке провели самі учні, а потім, за традицією,  дзвоник запросив на перший урок школярів та їхніх батьків, тому що перше вересня – урочистий день  не тільки для дітей, а й дорослих членів кожної родини. Батьки повинні чітко розуміти вимоги навчального закладу, тоді взаємозв’язок  між ними і школою буде більш ефективним. Така партнерська взаємодія допоможе готувати учнів до свідомої активної участі у суспільному житті української держави, до усвідомлення її ролі та місця в Європі й у світі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних