Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2018 р., 15:29
З метою подальшого розвитку й популяризації волейболу серед юнацтва, формування здорового способу життя, залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою й спортом, активізації фізкультурно-оздоровчої роботи в Дорошівці було створено волейбольну команду   під назвою «Воля».  
23 Лютого, 2018 р., 15:03
UHBDP робить подарунки фермерам до нового сезону. Не пропустіть сезон весняних знижок! 30-відсоткову знижку на посадковий матеріал «Clаuse» отримала група виробників овочів з с. Дорошівка Миколаївської області завдяки програмі Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Е-ваучер. Це сталося 22 лютого в магазині компанії «Владам-Юг» на вул. Рюміна, 14, у Миколаєві.
20 Лютого, 2018 р., 17:04
 На початку лютого 2018 року в Миколаївській обласній державній адміністрації відбулося засідання фокус-груп то затвердженню проектних заявок до Плану заходів з реалізації у 2018 - 2020 роках  Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року.Дорошівська ОТГ подала п’ять ідей проектів, які можуть бути реалізовані на території громади за підтримки державного та обласного бюджетів.Всі проектні заявки були підтримані учасниками засідання та керівництвом області на чолі з заступником голови облдержадміністрації з питань фінансів, економічного розвитку, децентралізації Кушнір Олександром Валентиновичем. Проектні заявки які подала Дорошівська ОТГ:
20 Лютого, 2018 р., 15:12
 У Дорошівській школі пройшов  заклад "Бібліотечні зустрічі"  для учнів першого класу. 
07 Лютого, 2018 р., 16:34
П'ятого лютого сільський голова Олександр Ігнатов відвідав  спільну нараду яка відбулася в м. Миколаїв, у стінах Головного управління Держгеокадастру. Захід було присвячено розгляду останніх ініціатив Кабінету Міністрів України в частині розпорядження землями сільськогосподарського призначення.
07 Лютого, 2018 р., 16:30
Державна підсумкова атестація після четвертого класу цього року проходитиме лише з двох предметів, матиме виключно моніторинговий характер, а завдання ДПА для дітей укладатимуть самі вчителі. Про це йдеться у Листі Міністерства освіти і науки України Про організоване завершення 2017-2018 н.р. та особливості проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти.pdf ( .pdf , 466.18 Кб ) № 1/9-66. 
07 Лютого, 2018 р., 16:25
6 лютого, почалася реєстрація на ЗНО-2018 – яка продовжиться до 19 березня.Щоб взяти участь у ЗНО, спочатку потрібно за допомогою сервісу «Зареєструватися» сформувати та роздрукувати реєстраційну картку.  Вона є одним з обов’язкових документів для подальшої реєстрації.
05 Лютого, 2018 р., 15:44
У середу, 31 січня, під керівництвом голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка відбулось засідання колегії облдержадміністрації. Присутні члени колегії, керівники районів, міст та ОТГ області, народні депутати України Тарас Кремінь та Андрій Вадатурський обговорили стан та перспективи розвитку освіти в Миколаївській області.
01 Лютого, 2018 р., 14:46
Кабінет Міністрів України погодив механізми передачі у власність об’єднаним територіальним громадам землі, в тому числі землі поза межами населених пунктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних