Дорошівська сільська територіальна громада
Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Лютого, 2018 р., 09:40
Традиції та звичаї українського народу  Наш український народ має багату і оригінальну культуру, надбану численними поколіннями. З давніх часів до нас ідуть життєва мудрість та настанови щодо способу життя. Вони закладені в українських звичаях, святах, обрядах, фольклорі.
31 Січня, 2018 р., 10:46
 День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.
31 Січня, 2018 р., 10:35
26 січня п.р. під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяни Панової відбулося засідання районного конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів автомобільним транспортом на приміських маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Вознесенського району.
26 Січня, 2018 р., 10:46
25 січня в Управління містобудування та архітектура м. Миколаєв, відбулося засідання містобудівної ради. Одним з питань порядку денного було погдження Генерального плану с. Дорошівка. Генеральний план представляв керівник робіт, архитектор Пенязь Ю.
26 Січня, 2018 р., 09:41
25 січня голова Дорошівської ОТГ Олександр Ігнатов прийняв участь в зборах керівного складу місцевих органів виконавчої влади , органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій Миколаївської області.
24 Січня, 2018 р., 14:27
23 січня у Миколаївському Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар-тренінг  для комунікаторів та відповідальних осіб за зв’язки з громадськістю.  Провела захід радник з питань комунікації Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування Юлія Почебут.
22 Січня, 2018 р., 10:41
Шановні мешканці Дорошівської ОТГ! Щиро вітаю усіх вас з Днем Cоборності України!Українці протягом століть мріяли про незалежну єдину соборну державу, про те, щоб усі етнічні землі, в різні часи поділені між різними імперіями, нарешті об’єдналися в єдине ціле. Реалізувати це об’єднання вдалося під час національної революції 1917-1921 років, коли на уламках Російської та Австро-Угорської імперій утворилися дві незалежні держави – Українська Народна Республіка і Західно – Українська Народна республіка.Саме Акт злуки цих двох держав, урочисто проголошений 22 січня 1919 року в Києві на Софійському майдані, ми вшановуємо як День Соборності України.
22 Січня, 2018 р., 10:13
Кажуть що діти – це наше майбутнє, але про майбутнє,  потрібно думати та дбати вже сьогодні.  18 січня в сільській раді с. Дорошівка відбулася зустріч керівництва ОТГ з директором Проектного  Інституту Міської     Інфраструктури  Житлових та Промислових споруд з м. Києва Мілютіним Костянтином Сергійовичем.
04 Січня, 2018 р., 08:58
Новорічна казка у Білоусівському ДНЗ «Зірочка» Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли  довкола панує добра магія і казка. Феєрія новоріччя, святість різдвяного  вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів  дитинства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних